AMGEN Singelloop Breda
Campanile Bedrijvenloop
6 oktober 2015
  
Dank jullie wel!
  
Ontploft
Facebook, Twitter en Instagram ontploften sinds zondag van alle foto's, mooie loopverslagen, blije deelnemers, opgetogen supporters en vrolijke vrijwilligers! Honderden, zo niet duizenden complimenten krijgt de organisatie! We worden er verlegen van.
 
Trots
Zo trots als jij bent op je eigen prestatie en/of op die van je kinderen, familie en vrienden of collega's, zo ongelooflijk trots zijn wij op Breda. Ook onze sponsoren en vrijwilligers verdienen grote lof.
 
Plaatjes
Was je erbij? Dan hebben we je misschien wel gezien! Speciaal voor jou delen we de foto's, video's, nieuwsberichten en uitslagen van deze mooie dag. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, dus kijk zelf maar.
 
Onmisbaar was je als deelnemer, supporter, vrijwilliger en/of sponsor. 
Dank je wel daarvoor! 

 
 
Zie jezelf in aktie!
  
Je eigen fotocertificaat
Afgelopen zondag was Aktiefoto weer aanwezig om je sportieve prestatie op de gevoelige plaat vast te leggen. De deelnemers zijn voor de finish gefotografeerd en alle foto's zijn eenvoudig terug te vinden door het invoeren van je startnummer. Nog makkelijker is het foto-icoontje in de uitslagen aan te klikken. Je kunt de foto's bekijken en bestellen in verschillende afdrukformaten en digitaal. Aktiefoto levert ook een mooi fotocertificaat met hierin je naam, startnummer, afstand en gelopen netto tijd vermeld.
Kijk dus snel op www.aktiefoto.nl en zie jezelf in aktie! 
 

Sfeerverslagen en nog meer foto's
 
We zagen al honderden foto's van trotse deelnemers en gezellige supporters. We krijgen er geen genoeg van. Onze fotografen en/of de lokale media hebben misschien jou ook wel gespot! Kijk en geniet via onderstaande links.
 
De sfeer zat er goed in!
Nagenieten met het videosfeerverslag op onze homepage op de website www.bredasesingelloop.nl
 
Op onze website vind je een link naar de beelden die onze fotograaf Edwin Wiekens voor je maakte. Op dezelfde pagina komen nog de links van twee andere fotografen. Houd de pagina in de gaten of volg ons op Facebook voor updates over de beschikbaarheid van de foto's.
 
Fotogenieke Singelloop Breda
BNDeStem zorgt ook voor mooie plaatjes 'Deelnemersrecord voor drukbezochte Singelloop in Breda'. Ook aandacht voor allerlei nieuws rondom 'ons' hardloopevenement.
 
BredaNu: met vijf camera's, twee mobiele studio's en een groep enthousiaste vrijwilligers versloeg de omroep live de AMGEN Singelloop Breda. Een spannende klus, hard gewerkt!
 
Losse Veter heeft op haar website ook sfeerverslagen en foto's 'Herbeleef het feest van de Bredase Singelloop'
 
BredaVandaag zorgt ook voor mooie albums per afstand: 'Singelloop in foto's'

Toptweet van verslaggever RTL Nieuws/RTL Z
 
Vergeet Dam tot Dam. Vergeet marathon A'dam. Of die van R'dam. Combi van publiek en organisatie is nergens zo goed als bij

 

Keniase topatleten winnen op de halve marathon
 
Mannen
Philip Langat heeft de 30e AMGEN Singelloop Breda op zijn naam gebracht. De Keniaanse atleet volbracht de halve marathon in 1.01.05. Hij was ruim een halve minuut sneller dan Tsegay Tuemay (1.01.38) uit Eritrea, die tweede werd. Zijn landgenoot Okubay Tsegay werd op gepaste afstand derde in 1.03.10.
Bij de mannen was Michel Butter de beste Nederlander. Hij finishte als vijfde in 1.05.25.
 
Vrouwen
Ook bij de vrouwen ging de winst naar Kenia. Elizeba Cherono was met 1.10.08 een klasse beter dan de rest. Haar landgenote Lucy Macharia werd tweede in 1.12.34. Kim Dillen was de beste Nederlandse in 1.14.55 en werd daarmee derde.
 

Meeús overhandigt cheque aan Jeugdsportfonds
 
Ruim 120 kinderen sporten dankzij Meeùs

Jeugdsportfonds heeft uit handen van directeur marketing & communicatie van Meeùs, Michiel Poppen, en ambassadeur van de MeeùsRunClub en Jeugdsportfonds, Erben Wennemars, een cheque ontvangen tijdens de Bredase Singelloop.
 
Meeùs is ruim 1,5 jaar partner van Jeugdsportfonds en heeft middels activatie bij de MeeùsRunClub en acties van collega’s een bedrag van € 30.828,- bij
elkaar gehaald. Zondagmorgen voor de start van de 5 km van de Bredase Singelloop kreeg het Jeugdsportfonds de cheque uit handen van de topschaatser.

Vanaf 2016 nieuwe Familieloopsponsor
 
Kinder + Sport Familieloop
Vanaf de 31e editie van de Bredase Singelloop verwelkomen we een nieuwe Familieloopsponsor: Kinder + Sport. Kinder+Sport is een internationaal maatschappelijk programma van de Ferrero Groep. De Ferrero Groep zet zich hiermee in om wereldwijd kinderen in beweging te brengen. 
 
Ouders
De Ferrero Groep ziet voor ouders een belangrijke rol weggelegd om kinderen in beweging te krijgen. Vandaar dat zij wereldwijd lokaal bijvoorbeeld vaak een Familieloop ondersteunen of organiseren waarin ouders en kinderen samen sporten. Hier ligt ook de verbinding met AMGEN Singelloop Breda. Onze Familieloop past precies in het plaatje van onze nieuwe sponsor. 
 
Lokale verbinding
Het kantoor van de nieuwe sponsor staat in Breda, aan Westbroek 58, vlakbij station Prinsenbeek. Investeren in de lokale gemeenschappen waar ze deel van uitmaken is voor Ferrero heel belangrijk.

In Nederland zijn ze sinds 2012 al partner van JOGG Breda en hebben zij in dit kader bijvoorbeeld een Openbaar Beweegschoolplein in de wijk Heuvel helpen realiseren. Ook zorgde onze nieuwe sponsor voor het aanleggen van speeltoestellen in de Speelweide in het kader van 500 jaar Mastbos.
We zijn dolblij met de Kinder + Sport Familieloop, je zult zeker nog veel meer horen over hen.
 
Dank aan sponsor ABNAMRO
Een nieuwe sponsor betekent dat we afscheid moeten nemen van ABNAMRO als naamgever van de Familieloop. Enkele jaren hebben we genoten van de mooie samenwerking met ABNAMRO. De banksponsor heeft de Familieloop groter en mooier gemaakt, waarvoor wij hen zeer willen bedanken.
 
Tienduizenden kinderen en hun ouders, opa's, oma's en anderen volbrachten afgelopen jaren de ABNAMRO Familieloop, ze was echt verbonden met de Bredase Singelloop.

4 oktober, de ontknoping van het jubileumjaar!
 
Onze 30e verjaardag was een feest om in te lijsten. We genieten nog lang na en hopen dat jij dat ook doet. Gelukkig hebben we de foto's nog!
 
Je mag 'm niet missen, de volgende editie van de AMGEN Singelloop Breda:
Zondag 2 oktober 2016
Houd je digitale brievenbus in de gaten, wordt vervolgd.
 
Blijf op de hoogte van nieuws, tips én praktische informatie voor deelnemers en supporters. Volg de Bredase Singelloop op TwitterFacebook en Pinterest.
 
Praat mee, deel en upload hardloopervaringen, trainingstips en foto's. 
 
Je bent natuurlijk ook welkom op onze website www.bredasesingelloop.nl