NIEUWSBRIEF
Jaargang 18 - Nummer 1 - Januari 2020
 

 

NICLA heeft een nieuwe website

Hoewel de huidige website van NICLA ook gewoon in de lucht blijft, is er een nieuwe site gemaakt, speciaal gericht op het woningaanbod. Via deze nieuwe pagina kunt u de door u gewenste Spaanse woning snel en eenvoudig vinden en bovendien kunt u zich gratis inschrijven, zodat u het nieuwe aanbod dat aan uw woonwensen voldoet direct in uw mailbox ontvangt.

Makkelijker kan het bijna niet, maar dat ervaart u vanzelf als u de nieuwe NICLA-site bezoekt. Kijk maar eens op: www.niclacasas.com
 
Woningaanbod via WhatsApp

U herkent het vast wel: eindelijk ontdekt u de gewenste Spaanse woning, maar bij navraag is deze reeds onder bod of verkocht in afwachting van de aanbetaling of de ondertekening van de koopovereenkomst. Als dit u al eens is overkomen, weet u dat het zeer frustrerend is dat u niet eerder op de hoogte was van het actuele woningaanbod. Dat gaat vanaf NU veranderen…!


Via NICLA kunt u zich namelijk aanmelden om het door u gewenste woningaanbod via WhatsApp te ontvangen. Natuurlijk kunt u zich inschrijven op de website, maar daarmee ontvangt u het voor u geselecteerde aanbod via e-mail en dat ziet u dus pas wanneer u uw mail opent. Het aanbod via WhatsApp ontvangt u op uw smartphone en die zit altijd in uw zak of tas, zodat u direct op de hoogte bent.

Kijk hieronder hoe u gebruik kunt maken van deze gratis service.

Lees verder >>
 
 
 
Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje en klik op onderstaande afbeeldingen!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.