ART NOVEMBER
24 november 2017

Exposities 'KunstCadeau'
Hilversumse kunstenaars
Twee exposities KUNSTCADEAU, nog 2 weekends

 
Ook komend weekend is de expositie KunstCadeau weer open in GATE 51, het kunstenaarscentrum naast vliegveld Hilversum, van 12.00 - 17.00 uur. Met een rondleiding op zaterdagmiddag, zie hieronder.
 
In de Rabobank aan de Kerkstraat exposeren dezelfde en andere Hilversumse kunstenaars.
Er ligt een kunstladder om mee te nemen met informatie (o.a. prijzen) van de kunstwerken.
 
De nieuwsbrief is bedoeld voor inwoners van Hilversum die geïnteresseerd zijn in beeldende kunst, in het werk van professionele kunstenaars.
 
Rondleiding door GATE 51, zaterdag 25 november
Op zaterdagmiddag 25 november verzorgt Henk Roos, inleider kunst en exposities, een rondleiding door de tentoonstelling in Gate 51. Hij gaat het gesprek aan met de kunstenaars.
 
Datum zaterdag 25 november
Tijdstip  15.00 uur
Kosten  gratis
 
Op de foto van Bart van der Voort
Titel Pasiphaë
Formaat 50 x 31 x 21cm
Materiaal Gips-acrylaat, schellak
 
 
 
Werk van Henny Verhoeven in Gate 51

 
 
In de expositie in Gate 51 is ook een vitrine ingericht voor het werk van glaskunstenaar Henny Verhoeven, die in oktober van dit jaar overleed. Henny nam deel aan de Open Atelierdagen dit jaar. Door haar werk is ze op deze expositie toch nog een beetje aanwezig.
.

 
 
Filmpje
Leuk filmpje.  
 
 
Deze nieuwsbrief verschijnt bij voldoende nieuws elke maand, en in de periode van exposities vaker. Als u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u zich hieronder uitschrijven. Inschrijven kan via de website van ART Hilversum.