Innehåll
 
- Självklart
- Personbästa på Pinterest
- Explosivitet
- Dill, persilja mm. 

Om Personbästa AB

Personbästa AB drivs av Jan Tern som utvecklar företag, lag och individer genom att arbeta med hälsosamma förbättringar. Detta görs via utbildningar, föreläsningar, fystester, och coaching. Allt för att skapa en miljö som ger goda förutsättningar för att "gladprestera".
 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
 
 
Boxning kan tydligen påverka hjärnan.
 
 
Handväskor har tydligen vissa fördelar.
 
 
Citat 
 
 

I can accept failure, but I can´t accept not trying.

Michael Jordan
 
 
Självklart, eller ...
 
Jag har förmånen att få lära mycket av deltagare på föreläsningar, kunder och många flera. Mycket av denna kunskap och tips för jag vidare.
 
Strax innan semestern var jag hos en av mina kunder där man pratade om "Själv-klart" eller "Vi-klart" för att få en bättre kommunikation. Om du säger självklart innebär det att det är klart för dig själv. Bra kommunikation handlar om mer än en person, alltså bör du kommunicera så det blir "Vi-klart". Med bättre kommunikation skapar vi ett bättre klimat, har roligare och gör mindre fel. Kan det bli bättre?
 
Glädjs med Personbästa på Pinterest
 
 
Pinterest är en fantastisk webbtjänst där du kan samla bilder i valfria kategori. Jag har valt bilder som får dig att må bra och bli glad, titta gärna in på Personbästas "Healthiness & Happiness".

 
Träna explosivitet

 
Denna månads träningstips fokuserar mer på explosivitet än uthållighet. Om du inte har lust att göra en massa armhävningar under din semester, gör färre men mer explosiva av en arhhävningsvariant istället.

Persilja m.m.
 
 
Persilja är inget som jag tidigare har gått och längtat efter, men i samband med en semester där en sallad bestående av dill, paprika, fetaost OCH persilja serverades blev jag glatt överraskad över hur god den kombinationen var. Jag har testat lite hemma och godast blir det om du blandar dill, persilja, fetaost och grillad paprika (som du köper i glasburk). Tack vare att paprikan har legat i en lag (jag låter den bara snabbt rinna av när jag tar upp den) behöver du inte hålla på med olja och liknande.
 
Jag använde en del av både persilja och dill och ungerfär tre gånger så mycket av både fetaost och paprika. 
 
För dig som är intresserad av mat, är vår senaste bok MATematikerna en riktigt bra investering. Följ länkarna till Bokus eller AdLibris >>
 
Skapa en bra dag,
 
Jan Tern
 
Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande: Tel:0768-147080 eller
Personbästa Förlag & Event AB 
www.personbasta.se