De taal van de Liefde van God
 
Beste/lieve geliefd kind van God,
 
Maandag 15 april geef ik weer een lezing.
God spreekt op vele wijze tot ons. Wij denken vaak aan woorden of de Bijbel maar God spreekt op veel meer manieren tot ons. De natuur, muziek, dans, geweten, geuren, kleuren, smaak, aanraking, kunst, getallen, enz enz.
God heeft ons niet voor niks zoveel zintuigen gegeven. Uiterlijke en innerlijke zintuigen. God gebruikt ze allemaal om tot ons te spreken.
Maandag 15 april ga ik aan de hand van natuurfoto's die ik heb gemaakt een boodschap van Gods liefde uitdragen. De schepping zit boordevol spreken van God.
Maar ik zal ook via profetische zang en gitaarspel me laten leiden in het doorgeven van Gods liefde.
 
Mocht je zelf een creatieve bijdrage willen leveren aan deze avond in de vorm van dans, gedicht, zang of kunst met boodschap? Neem even contact met me op. Dan kijken we of we het in kunnen passen.
 
De lezingen zitten de laatste tijd vrij snel vol. Geef je snel op via de site of via onderstaande knop. Wacht niet te lang met opgeven.
De toegang is vrij maar er is wel gelegenheid tot een vrijwillige bijdrage. Het is de bedoeling dat we met elkaar dit werk mogelijk maken zodat ik hier mee door kan gaan.
 

Klik hier voor meer info en opgave via de site
https://www.leveningod.nl/bijeenkomsten/event/83-profetische-belevings-bijeenkomst-gods-liefde.html
 
Gratis cursus: Leven in Gods Liefde
fuut met jongDe afgelopen week ben ik heel druk geweest om de cursus Leven in Gods Liefde over te zetten naar een nieuwe e-learning omgeving.
Deze cursus heb ik jaren geleden ontwikkeld en is voor tientallen mensen tot grote zegen geweest. Ik weet van enkelen dat ze door deze cursus God hebben gevonden. De cursus is gericht op het leren ervaren van Gods liefde door een nieuwe kijk op God en jezelf. Het is geen theoretische cursus maar ik help je door vragen en kleine oefeningen op een andere wijze te beleven. Een bewustwording van God die veel dichterbij is dan je vaak denkt.
Je kunt deze cursus kosteloos volgen na registratie. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld maar is niet noodzakelijk. Het is juist de bedoeling om de drempel laag te houden zodat financiën geen probleem hoeven te zijn.
Je kunt de cursus hier volgen via de link.
De cursus staat kersvers op de nieuwe omgeving. Mocht je foutjes tegenkomen of verbetertips dan hoor ik dat graag.
https://cursus.agapecoach.nl/courses/leven-in-gods-liefde/
 
Aanbieding cursus Leren Bidden.
Gebed is de motor van ons geestelijk leven. Als de motor niet lekker loopt..........heeft de motor waarschijnlijk wat extra olie nodig......!
De cursus Leren Bidden heb ik overgezet naar de nieuwe e-learing omgeving. Dat betekent dat nieuwe cursisten volledig anoniem de cursus kunnen aanschaffen. Eerst werd de cursus gegeven op de ledensite. Je kon niet zien wie welke cursus deed maar je zat als cursist toch in de ledenomgeving waardoor je niet volledig anoniem kon zijn. Omdat dit niet altijd prettig is voor iedereen heb ik besloten alle losse cursussen op termijn over te zetten naar de andere leeromgeving waar iedereen anoniem de cursussen kan aanschaffen en volgen. Zo blijft het helder wie lid van de internetkerk is en wie enkel cursist is.
De cursus Leren Bidden heb ik als eerste omgezet. Omdat het de eerste cursus is bied ik de cursus deze week aan met korting. Behalve de 8 video lessen van een half uur heb ik er nu ook extra info bijgezet.
Tot 30 maart kun je de cursus aanschaffen van € 35,- tijdelijk voor € 25,-
Zie https://cursus.agapecoach.nl/courses/cursus-leren-bidden/
 
Liefdevolle groet en Gods zegen,

Robert van Mierlo