Ontdek de wereld vanaf het water
 
Nieuwsbrief week 35
 
Roddels
(wat anderen over ons zeggen) 
 
Michel: "Gisteren met onze familie een super toffe dag gehad op de Sanne Sophia. Wat een prachtig schip. We hebben alles gehad: wind, regen, zon en fantastische luchten. 
 
De crew was hartstikke vriendelijk en behulpzaam voor jong en oud, van onze kleinste tot oma. Een heerlijke dag, eentje om liefst snel weer over te doen."
 
 
 
Yosi: "We sail at 16/08, we had a beautiful day. The crew is very friendly and helpful. The catering is good, starting with the drink and cake when boarding and all day long. A day of pleasure, strongly recommended. We will do it again. Thank you."
 
De knopen van scheepsmaat Shakur
 
Bekijk hier aflevering 1 van de knopen van scheepsmaat Shakur

 
Scheepspraat: spreuk van de week
 
 
 
Nieuw: Varen op de Vecht

Salonboot de Lelie
 
Op 12 september vaart salonboot de Lelie uit voor onze nieuwe tocht Varen op de Vecht. Aan boord van dit sfeer- en stijlvolle salonschip heb je een prachtig uitzicht op de historische rivier en haar omgeving. Afvaart: 13:00 in Weesp. 
 
Als opstapper meevaren over de Vecht?
 
 
 
Muider Hardzeildagen
Hijs de zeilen

 
Beleef de Muider Hardzeildagen aan boord van driemastklipper de Sanne Sophia. Stap op in het weekend van 24 en 25 oktober en zorg er samen met onze bemanning voor dat we de eer van het schip hoog houden.
 
 
 

 
Opstappers gezocht! 
De Sanne Sophia
 
Boek nu voor Zondag onder Zeil en profiteer van onze actie iedere 2de persoon 50% korting! Vaar mee met de Sanne Sophia, geniet van een uitgebreide lunch en breng optioneel een bezoek aan Forteiland Pampus. Deze tocht vindt plaats op alle zondagen tot en met eind oktober. 
 
 

 
Agenda september
 
Zondag onder Zeil 
 
 
Rondje Amsterdam
Volendam voor de boeg
Varen op de Vecht
 
 
 
Algemene informatie over:

 
 
 
 
 
 
Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je in via onze website.
 
Volg ons op:
 
 
Informatie en reserveringen
Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.