Nieuwsbrief februari 2014  
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Op zaterdag 22 februari werd de aftrap gegeven voor de twaalfde editie van Miss Coast Belgium. De 1ste preselectie ging door in Hotel Bero in Oostende.

Hotel Bero Hotel Bero
Onze huidige top drie: Miss Coast 2013 Shana Sonck, 1ste eredame Vicky Vanhaeke en 2de eredame Céleste Vincent.

 

Op zaterdag 15 maart gaat de tweede selectie door in Hotel Ibis in Gent. Inschrijven kan nog altijd via www.misscoast.be.

Ondertussen heeft de organisatie niet stilgezeten en werken wij momenteel heel hard om het de toekomstige finalisten heel erg naar hun zin te maken. Het is ongelooflijk hoe snel alles gaat. Nog maar een kleine twee maanden en er stappen opnieuw 20 finalisten op het vliegtuig richting Turkije!

Geniet met volle teugen van deze elfde editie en blijf ons op de voet volgen via onze website en facebook.

Mvg,
Charline Declercq,
Voorzitter VZW MCB


PRIJZENPAKKET

Zoals elk jaar willen wij het prijzenpakket zo uitgebreid mogelijk maken. Wij kunnen u nu reeds meedelen dat de laureaten van de editie 2014 aanspraak kunnen maken op heel wat fantastische prijzen waaronder een wagen Ford Ka, een keuken ter waarde van 7000 euro, een LCD televisiescherm, ipod, gsm's, juwelen, Nickey Nobel beachwear, professionele fotoshoots, kledij, schoenen, handtassen, schoonheidsproducten, printers, een week all-in Turkije, overnachting in hotel Bero in Oostende, zonneproducten van Babor Cosmetics, professionele haardrogers en stijltangen Parlux, gratis naar de kapper gedurende de ganse voorbereidingsperiode en nog zo veel meer.

Enkele nieuwe prijzen werden toegevoegd aan het prijzenpakket:

De toekomstige miss krijgt een lederen jas geschonken door Ariël, Fashion & Leathers, Zeelaan De Panne. De eredames zullen beiden een handtas krijgen geschonken door Ariël, Fashion & Leathers, Zeelaan De Panne.

Verder krijgt de toekomstige Miss Coast Belgium 2014 een dekbedovertrek en alle finalistes krijgen een strandlaken en dit geschonken door Demuysere, Zeelaan De Panne.

Ariel Demuysere

Voor een volledig overzicht van de prijzen kan u terecht op onze website www.misscoast.be.


REIS

Hotel Bero

Ook in 2014 trekken wij naar traditie van onze finalistes naar Turkije voor een week all-in vakantieverblijf. Dit jaar zal de reis doorgaan van 28 april tot 5 mei in het 5-sterrenhotel Limak Limra in Antalya.
Iedere finaliste krijgt deze reis gratis aangeboden. Onze dames kunnen er genieten van een schitterend verblijf onder de Turkse zon. Op het programma: veel fun, dans, fotoshoots, uitstapjes en veel meer. Wilt u als supporter/sympathisant deze unieke ervaring ook meemaken, neem dan gerust contact op met ons via info@misscoast.be.


FOTOSHOOT VOOR BOETIEK GUAPA DE HAAN

Een paar weken geleden poseerden de laureates van Miss Coast Belgium 2011, 2012 én 2013 voor de lens van Niels Pierlet in de nieuwe collectie van Boetiek Guapa De Haan. Het resultaat van deze dag is verzameld in een mooi magazine! Hieronder kunt u enkele foto's bekijken. Bent u benieuwd naar het totaalresultaat, neem dan zeker een kijkje op de website: www.guapa-dehaan.be.

Guapa

Met dank aan Floréal Club Blankenberge, visagie Schoonheidsschool en kapsels De Nieuwe Haarmode, officiële kapper van Miss Coast Belgium.


ACTIVITEITEN MISS COAST BELGIUM 2013 EN HAAR EREDAMES

Onze missen genieten nog volop na van de vele prijzen die ze in ontvangst mochten nemen. Zo ging onze Miss Shana langs in schoonheidsinstituut Suérte in Roeselare voor een hotstone massage & luxe pedicure.

2de eredame Céleste genoot dan weer van een overnachting in hotel Bero in Oostende.

Op dinsdag 11 februari waren Shana, Céleste, maar ook Santiana, Miss Coast Belgium 2011 aanwezig op de 1ste editie van Seavent in De Panne. Zij showden de nieuwe collectie van boetiek Ariël uit de Zeelaan in De Panne. Leuk was dat ook Leen mee défileerde. Leen was één van onze finalistes van de allereerste editie van Miss Coast Belgium!

Hotel Bero Hotel Bero Hotel Bero

 

In onze vorige nieuwsbrief hadden we het al over de fotoshoot die onze top 5 heeft gedaan in kledij van fashion store Jane&Joe voor de lens van fotograaf Di Fausto. Hun foto's kwamen ook op de wall in hun winkel in Blankenberge!

Jane & Joe


Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.


Nicky Nobel starplus redpoint limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
selfiks PG Cars