Beste en ,
 
Herinnering!
 
Bezoek Motorrevisiebedrijf Frank, Hilversum
 
Op zaterdag 29 juni a.s. is de OCL van 10:00 tot 12:00 te gast bij Motorenrevisiebedrijf Frank in Hilversum.
Fa Frank is al ruim 80 jaar gevestigd in het hartje van Hilversum. Zij reviseren motoren voor alle grote dealers maar ook  (historische) sportwagens en beschikken over een prachtig, soms zelfs klassiek, machinepark.
Helaas is door de beperkte ruimte het aantal bezoekers gelimiteerd tot 20. De groep wordt in 2 kleinere groepen opgesplitst en de heer Frank en zijn collega zullen demonstreren wat er zoal komt kijken bij het honen of plaatsen van nieuwe zuigerbussen, klepzetels, zuigerveren of balanceren. Met wat geluk zal de heer Frank senior een krukas draaien.
Vanwege de locatie zijn er zeer beperkt parkeerplaatsen beschikbaar. Onze leden wordt gevraagd bij voorkeur met de trein te komen, of zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden. 
Het adres is Geuzenweg 2, Hilversum (T: 035-6851296) en het bedrijf ligt direct achter Theater Santbergen op 2 minuten lopen van het station Hilversum.
 
Inschrijven doe je voor donderdag 27 juni via deze link: https://www.oldtimerclubleusden.nl/inschrijven-klein-evenement/
 
Graag tot dan!
 
Met vriendelijke groeten,
 
Ron den Hertog
Paul van Waveren
Hans Zuidema
 

FEHAC lidnummer 2016350
 
Bezoek onze website om naar de website van een sponsor te gaan.