Ontdek de wereld vanaf het water
 
Nieuwsbrief week 32
 
Spaanse temperaturen
 
  Komende dagen krijgen we te maken met Spaanse temperaturen. Zoek verkoeling op het water. Hijs de zeilen, bezoek Forteiland Pampus en geniet van een uitgebreide lunch aan boord van de Sanne Sophia. Voor de  tochten in augustus zijn nog plaatsen beschikbaar. 
 
 
Sfeerimpressie Zondag onder Zeil
Bekijk de sfeerimpressie op YouTube
  De passagiers gingen afgelopen zondag mede dankzij het mooie weer, de gezelligheid aan boord en de perfect verzorgde lunch met een glimlach van boord. Benieuwd naar de sfeerimpressie? Klik op de afbeelding hiernaast.
 
 
Ontdek Volendam: 29 augustus
Driemastklipper de Sanne Sophia

 
Volendam voor de Boeg. 29 augustus augustus vaart de Sanne Sophia via het Markermeer naar Volendam. Het dorp staat bekend om haar overmaat aan bekende zangers en zangeressen, de lekkere vis en is de ideale bestemming voor een dagje weg. In onze blog vind je 4 weetjes over Volendam. 
 
 
Rondje Amsterdam: 29 augustus
Salonboot Lelie
 
Vaar 29 augustus mee met salonboot de Lelie en ontdek Amsterdam en omgeving vanaf het water. Het rondje Amsterdam brengt je vanaf de Amstel, het IJ via het IJsselmeer naar Amsterdam en terug. 

 
Agenda augustus
 
Zondag onder Zeil 
 
Rondje Amsterdam
Volendam voor de boeg
 
 
 
 
Tallship Thalassa: Whiskyzeilexpeditie
  Beleef het zeilen met Tallship Thalassa en ga op Whiskyzeilexpeditie naar Schotland. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de expeditie van 29 augustus t/m 9 september. 
 
 
Algemene informatie over:

 
 
 
Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je in via onze website.
 
Volg ons op:
 
 
Informatie en reserveringen
Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.