Hej,
 
Idag 31 juli är sista dagen att fynda Drops Muskat och Drops Paris till 30% rabatt! Passa på att ladda upp med garn till stick- och virkprojekt i härliga färger! Muskat kostar idag 20 kr, imorgon 29 kr och Paris kostar idag 17 kr, men från och med imorgon 24 kr.
 
Än är det sommarlov och semester för en del av oss, men vardagen och hösten rycker allt närmare. Det börjar bli dags att boka in säsongens första stickcafé som går av stapeln onsdag den 22 augusti. Du och din stickning eller virkning är då varmt välkomna att umgås med nya och gamla garnvänner mellan kl 17.30 och 19.30. Kaffe/the, smörgås och kaka kostar 30 kr och ingen föranmälan behövs.
 
Det kommer mer information om höstens kurser inom kort, håll utkik efter nyhetsbreven eller följ oss via Facebook så missar du inga inbjudningar!
 
Vi har glädjen att presentera en ny sjal i egen design. Den har fått namnet Rosa moln men kan såklart även göras i annan färg än rosa. Lätt som ett moln är den i alla fall :) Sjalen stickas i den tunna Superla, kid mohair och silke, samt det vackra "pyntade" garnet Ribbon Yarn från Adéle's mohair. Resultatet passar såväl små som stora prinsessor, eller den som bara vill ha en varm och mjuk sjal med lite extra bling-bling i.
 
Mycket garnglädje!
 
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
 
Sommarens öppettider:
tisdag-fredag kl 11-18
lördagar kl 11-15
söndagar & måndagar stängt