MASTERCLASS CVT
NOG ENKELE DAGEN OM IN TE SCHRIJVEN

2-daagse masterclass door Cathrine Sadolin

30 & 31 januari 2010 - Gent

Wil je je inschrijven als actieve deelnemer voor de Complete Vocal Techique-masterclass?. Wacht dan niet te lang! Nu woensdag (20 januari) gebeurt namelijk de selectie, aangezien er meer inschrijvingen zijn dan er plaats is. Na woensdag kan je je enkel nog inschrijven als publiek.

Deze masterclass biedt een intensieve theoretische inleiding, maar ook individuele lessen, met de overige deelnemers als publiek. Dit is een unieke leer-ervaring voor iedereen.

Meer info: Ga naar de homepage van singsing!.

Inschrijven: Dowload het formulier hier.


*

WEBSITE VROUW & LIEFDE

De spiksplinternieuwe website van Vrouw & Liefde is gelanceerd! Dan voel je me vast wel aankomen... Binnenkort worden er ook nieuwe opvoeringen aangekondigd! Ontdek het verhaal van de voorstelling, foto's, de trailer, Ludo Mariën (accordeonist) en alle nodige praktische info hier.


*

INTERVIEW MET CATHRINE SADOLIN IN ROCK TRIBUNE

In december 2009 interviewde ik Cathrine ter gelegenheid van de lancering van CVT-Belgium. Een korte versie daarvan is gepubliceerd in de editie van Rock Tribune van januari 2010. Download de scan en het volledige interview!


*

CVT BELGIË OP FACEBOOK

Join the group!

Kennismaken met andere CVT-fans, kletsen op het forum, foto's & video's bekijken,... het kan allemaal hier.


*

NIEUWSBRIEF CVT BELGIË

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten van CVT in België? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar CVT Belgium met als onderwerp "inschrijven".