Stichting 40Mijl Nieuwsbrief   Mei 2020
De Corona Fiets4Daagse...
Jij doet mee aan één van onze Corona evenementen in juni! Wij vinden het geweldig dat je deelneemt aan de Fiets4Daagse en daarmee het goede doel steunt! In deze nieuwsbrief lees je meer praktische informatie over je deelname.
Social Media
Gebruik tijdens de evenementen en in de voorbereiding
 
#Coronamars
De routes en afstanden
De te fietsen route en afstand bepaal je zelf. Je start vanuit huis of bij jou in de buurt en gaat een zelf samengestelde route fietsen op het tijdstip dat jou uitkomt. Bij de Fiets4Daagse bepaal je zelf de afstand en mag je elke dag de afstanden variëren. Je fietst vier dagen in juni en stuurt ons na afloop een bewijsje (via Strava of mailbericht) van de data en afstanden die je gefietst hebt.
Het vlaggetje en de medaille
Heb je je voor juni aangemeld? Dan ontvang je voor 1 juni het vlaggetje voor aan de fiets per post, zodat je tijdens het evenement herkenbaar bent als deelnemer. Na afloop van het evenement ontvang je de medaille die wij speciaal hebben ontworpen voor dit Corona evenement.
NOC*NSF
 
Lees het artikel van het NOC*NSF over de Coronamars.
 
VRAGEN?

Gebruik de chatfunctie op onze website!
De spelregels
Fietsen in de coronatijd zorgt voor extra maatregelen. Het is belangrijk om de richtlijnen van het RIVM te volgen tijdens het evenement. Wij hechten veel waarde aan de handhaving hiervan. Zorg daarom dat je geen drukke gebieden bezoekt tijdens het fietsen en bewaar afstand. Zorg ook voor de eigen veiligheid en die van anderen. De spelregels voor het evenement staan hier: spelregels
Het Goede Doel
Met het Corona evenement steunen wij Sportkracht 12, die met sportcoaches in het hele land lokale initiatieven ondersteunt om kinderen in beweging te houden. De opbrengsten van het t-shirt en de marge op de inschrijfgelden komen ten gunste van dit doel.
Wandelen?
In juni hebben wij ook de Corona wandel4Daagse! Bekijk dit evenement op www.coronamars.nl
MEDIAPARTNERS

Interessante magazines die ons initiatief ondersteunen:
Stichting 40Mijl, Den Ham GN, www.40mijl.nl