Nieuwsbrief Bibliotheek
De krokussen zijn er al...
Onze laatste nieuwsbrief dateert nog van de kerstperiode vorig jaar. Na de eindejaars- en alles-moet-weg-koopjesperiode, is de stroom van gloednieuwe juridische publicaties intussen weer goed op dreef : getuige hiervan onderstaande aanwinstenlijst.
Het nieuwe tableauboekje ligt intussen ook al een paar dagen op jullie te wachten bij ons in de bib.
En er liggen een paar  goeie vormingen in het verschiet : te beginnen met de vorming over vastgoeddeals van Frank Delporte volgende week dinsdag (12 maart) en onze eigenste  bibliotheek-roadshow in de afdelingen Turnhout en Mechelen: misschien tot gauw ?
 
Uw eigen bibliotheek aanvullen?
Indien u juridische boeken wenst te bestellen aan -10% kan dat via bib@balieprovincieantwerpen.be  (levering in de bibliotheek, geen portkosten).
 
Vormingen
  • 12.03.2019Frank Delporte : Het onderhandelen van vastgoeddeals : alle info hier
  • 04.04.2019 : De bibliotheek komt naar je toe en stelt haar diensten voor in de afdeling Mechelen, voorafgaand aan de vorming van Paul Depuydt over de beroepsaansprakelijkheid van de advocaat
  • 21.05.2019 : Jurgen Goossens - Kristof Verslype : Blockchain en smart contracts : meer info volgt
  • 06.06.2019 : Alain Bloch  : Het Strafdossier : meer info volgt
  • Vragen over Jura? In maart zijn er een reeks gratis vormingen voorzien zowel in Turnhout, Mechelen als Antwerpen : alle info hier
Recente aanwinsten
1) Nieuw binnengekomen, zonder rechtstreekse link naar de webpagina van de uitgever: 
  • Advocatenpraktijk : Burgerlijk recht #51 (januari 2019) : Wet Breyne - Deel I : toepassingsgebied en informatieplichten / Frank Delporte. Kluwer, 2019.
2) Nieuw binnengekomen, met een link naar de webpagina van de uitgever waar u de inhoudstafel en andere specificaties kan doorlopen:
              
 
               
 
 
             
 
              
 
             
 
             
 
             
 
              
 
           
 
              
        
 
                 
 
U krijgt deze nieuwsbrief omdat u zich in het verleden heeft ingeschreven. Uw gegevens worden opgeslagen op de servers van yourmailinglistprovider en bevatten uw naam, uw e-mailadres, uw IP-adres, land en de datum waarop u zich inschreef. U kan er zeker van zijn dat uw gegevens veilig worden bewaard en voor geen enkel ander doeleinde worden gebruikt. U kunt zich altijd uitschrijven, dat doet u via de link onderaan de nieuwsbrief.
Bibliotheek Balie Provincie Antwerpen
Bolivarplaats 20/16, 2000 Antwerpen
bib@balieprovincieantwerpen.be
03/257.80.08