Een unieke verzameling met unieke kunst
 
De Collection Hugo Voeten bevindt zich in het Art Center in Herentals en de Beeldentuin in Geel. Het zijn stuk voor stuk unieke omgevingen voor unieke kunst in het groene hart van de Antwerpse Kempen.
Een bezoek aan het Art Center is niet alleen een artistieke belevenis, maar ook het gebouw zelf zorgt voor een onvergetelijke architectuurervaring. In de Beeldentuin gaan kunstwerken dan weer een speciale dialoog met de tuinarchitectuur en het landschap aan.
 
 
 
Over Hugo Voeten
 
Ondernemer Hugo Voeten (1940-2017) was een gepassioneerd kunstverzamelaar. Zijn collectie omvat ongeveer 2000 parels uit de moderne, hedendaagse en Bulgaarse kunst. Maak voor of na je bezoek alvast kennis met enkele hoogtepunten uit de collectie.
 
 
 
 
 
Volg ons
 
 
 
 
Hoera, we gaan terug open!
 
Vanaf 10 juni kan je weer genieten van een bezoek aan onze unieke privé-collectie in veilige omstandigheden. Het is een primeur voor onze werking dat bezoeken t.e.m. 31 augustus 2020 op eigen houtje kunnen doorgaan. Om dit te garanderen voerden we verschillende maatregelen door. Er is een vast éénrichtingsparcours in zowel het Art Center (Herentals) als de Beeldentuin (Geel). We beperken het aantal bezoekers per tijdslot en limiteren de duurtijd van een bezoek tot 90 minuten. Verder is een online reservering en betaling vooraf altijd noodzakelijk. Lees alle maatregelen hier na.
 
 
 
 
 
Voorlopig staat onze publiekswerking - dus bezoeken met gids - nog on hold tot er duidelijke richtlijnen zijn. Er vindt in juni zeker geen Open Art Center en geen Open Beeldentuin plaats. Verder zijn er geen rondleidingen op afspraak voor groepen en vinden er geen events of tijdelijke initiatieven plaats. Van zodra deze activiteiten hervatten, kan u de aankondigingen op de nieuwspagina van onze website en op onze Facebook-pagina vinden. Hou deze dus zeker in de gaten!