NIEUWSBRIEF
Jaargang 16 - Nummer 8 - September 2018
 

 
 
Druk, druk, druk...

De vakanties zijn voorbij en iedereen is weer begonnen aan de normale routine van werk, school, hobbies, etc. Het was bij NICLA een extreem drukke zomer, die het kantoor sinds het in 1996 de eerste voet op de Spaanse woningmarkt zette nog niet eerder had meegemaakt. Veel afspraken voor bezichtigingen, verkopen, overdrachten, klanten voor nieuwbouw, kortom: vanalles wat. Wel heel leuk en prettig natuurlijk, maar daardoor is de vakantie er een beetje bij ingeschoten. Maar goed...

Ook in de maand september heeft de drukte aangehouden en dat is de reden dat deze Nieuwsbrief iets later in de maand verschijnt dan u gewend bent. Er moest even tijd voor gemaakt worden, maar de trouwe lezers mochten natuurlijk niet overgeslagen worden.

Bovendien heeft NICLA weer een nieuwe service, waarover u alles móet weten!
 
 
Nieuw! Directe hulp via Facebook Messenger
 
Zoals u weet, probeert NICLA voorop te lopen met de inzet (of het uitproberen) van nieuwe technische mogelijkheden om het u zo eenvoudig mogelijk te maken om de gewenste informatie te achterhalen. Ook nu is dat weer het geval.

Via de Nederlandstalige Facebook-pagina van NICLA (de pagina: Spaanse Woning) kunt u direct contact opnemen door rechts bovenaan de pagina te klikken op 'Bericht versturen', waarna de chatbox geopend wordt. U kunt dan gelijk "Aan de slag" om de gewenste informatie te achterhalen.

Deze nieuwe dienst staat nog in de kinderschoenen, maar kan al volledig gebruikt worden. In de nabije toekomst zal dit verder worden uitgewerkt en NICLA is dan ook zeer benieuwd naar uw ervaringen, suggesties, op- en aanmerkingen en eventuele verbeterpunten.

Laat het gerust weten, bijvoorbeeld direct via deze nieuwe service op Messenger.
Alvast hartelijk dank voor uw feedback!

 

 
 
De bouw van uw eigen Spaanse droomvilla

Nu de Spaanse woningmarkt weer is aangetrokken en de prijzen langzaamaan stijgen, wordt het weer aantrekkelijk om eventueel uw eigen villa te laten bouwen. Vaak voldoen bestaande woningen niet aan uw woonwensen en kunnen de kosten voor verbouwingen en aanpassingen dermate hoog zijn, dat het de moeite loont om te onderzoeken of nieuwbouw voor u wellicht interessant zou kunnen zijn...

Dit uitgebreide artikel over de bouw in Spanje is op verzoek van de belangenorganisatie Mondi door NICLA geschreven. Klik op de foto of op de link hierboven om meer te weten te komen over de diverse stappen tijdens het bouwproces: van perceel tot huissleutel.
 
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.