Stichting 40Mijl Nieuwsbrief   Mei 2020
De Corona wandeltochten...
Jij doet mee aan één van onze Corona evenementen in juni! Wij vinden het geweldig dat je deelneemt aan de Coronamars, 4Daagse of Avond4Daagse en daarmee het goede doel steunt! In deze nieuwsbrief lees je meer praktische informatie over je deelname.
Social Media
Gebruik tijdens de evenementen en in de voorbereiding
 
#Coronamars

www.coronamars.nl
De routes en afstanden
De te lopen route en afstand bepaal je zelf. Je start vanuit huis of bij jou in de buurt en gaat een zelf samengestelde route lopen op het tijdstip zoals aangegeven bij je aanmelding . Bij de 4Daagse aanmeldingen bepaal je zelf de afstand en mag je elke dag de afstanden variëren. Voor de ééndaagse evenementen heb je een afstand gekozen die je (minimaal) gaat lopen. Wij controleren de afstand doormiddel van het gebruik van de app Locatieradar.
Het shirt en de medaille
Heb je een t-shirt besteld? Dan ontvang je deze voor 6 juni per post, zodat je deze kunt dragen tijdens het evenement en herkenbaar bent als deelnemer. Na afloop van het evenement ontvang je de medaille die wij speciaal hebben ontworpen voor dit Corona evenement.
NOC*NSF
 
Lees het artikel van het NOC*NSF over de Coronamars.
 
Het startschot
Het startschot zal gegeven worden op elk tijdstip zoals aangegeven bij de starttijden. Binnenkort wordt een link gestuurd naar een live Youtube kanaal waar het live startschot gegeven wordt. Dit startschot kun je dan bekijken op je telefoon of thuis via de pc, waarna je direct kunt gaan lopen. Uiteraard is het niet verplicht het startschot bij te wonen, maar het maakt het evenement wel af. Je krijgt na de laatste mail geen extra reminder of oproep om het startschot te zien, zorg dus dat je op tijd bent.
De Locatieradar app
Om de gelopen route te volgen gebruiken wij de app Locatieradar. Deze kun je installeren op Android en iPhone. De handleiding voor de installatie en het gebruik vind je hier: Handleiding
 
Met de app kunnen we als organisatie jullie tijdens het evenement volgen en de routes inzien zo lang jullie de app actief hebben. Loop je met meerdere personen bij elkaar (uit hetzelfde huishouden) dan hoef je maar één keer de app actief te hebben. Meld je dan wel aan met hetzelfde e-mail adres of geef aan welke deelnemers gelopen hebben op deze registratie.
 
Mocht het lopen met de app niet lukken of wanneer er fouten ontstaan dan mag je ook na het lopen een mail sturen met de gelopen afstand.
De app heeft een foto functie, gemaakte foto's komen in een gezamenlijk fotoalbum te zien door andere deelnemers en op de website. We zouden het leuk vinden als jullie hier gebruik van maken!
VRAGEN?

Gebruik de chatfunctie op onze website!
Het kilometerboekje
Wil je de gelopen afstand afgestempeld hebben in je kilometerboekje? Bij de medaille versturen wij stickers voor in het boekje voor elke gelopen dag. Wil je echte stempels hebben dan kan dat ook. Als je het boekje opstuurt met duidelijk het retouradres, dan zorgen wij ervoor dat deze gestempeld wordt en ontvang je deze per post terug.
 
Opsturen mag naar:
Stichting 40 Mijl
Sietse Veldstraweg 98
9833PC Den Ham
De spelregels
Wandelen in de coronatijd zorgt voor extra maatregelen. Het is belangrijk om de richtlijnen van het RIVM te volgen tijdens het evenement. Wij hechten veel waarde aan de handhaving hiervan. Zorg daarom dat je geen drukke gebieden bezoekt tijdens het wandelen en bewaar afstand. Zorg ook voor de eigen veiligheid en die van anderen. De spelregels voor het evenement staan hier: spelregels
Het Goede Doel
Met het Corona evenement steunen wij Sportkracht 12, die met sportcoaches in het hele land lokale initiatieven ondersteunt om kinderen in beweging te houden. De opbrengsten van het t-shirt en de marge op de inschrijfgelden komen ten gunste van dit doel.
Fietsen?
In juni hebben wij ook de Corona Fiets4Daagse! Bekijk dit evenement op www.coronafiets4daagse.nl

MEDIAPARTNERS

Interessante magazines die ons initiatief ondersteunen:
Stichting 40Mijl, Den Ham GN, www.40mijl.nl