Een nieuwe locatie met nieuwe ontwikkelingen
September 2010
 
Het is alweer even geleden dat Be-Sync van zich heeft laten horen middels een nieuwsbrief. U heeft het misschien wel gelezen op onze website
www.Be-Sync.nl, wij hebben een nieuwe locatie en een nieuw kantoor. In de afgelopen periode zijn wij dan ook voornamelijk druk geweest met niet alleen lopende projecten, maar ook met de bouw van ons nieuwe kantoor (zie afbeelding).
  
Ons nieuwe kantoor bied in tegenstelling tot de vorige een aantal grote voordelen:
  • Meer ruimte voor onze medewerkers om samen te werken en kennis en kunde te delen;
  • Het ontvangen van relaties op een ruime locatie met een prettige ambiance;
  • Met de nieuwe ontwikkelingen binnen Be-Sync, is het kantoor klaar voor de toekomst en eventuele uitbreiding.
Kortom, we kunnen zeggen dat we erg trots zijn op de nieuwe locatie, welke ons in de toekomst een positieve drive zal geven. We nodigen u graag een keer uit in ons nieuwe kantoor voor een kopje koffie.
 
 
 

Be-Sync B.V.
Klomperweg 141
6714 PG  Lunteren 
Tel. 0318 - 43 82 26
 
SharePoint 2010


 
SharePoint 2010, nieuwe inzichten en inspiraties
Op 12 Mei 2010 was Be-Sync aanwezig bij de lancering van Microsoft SharePoint 2010. Deze lancering heeft ons veel inspiratie gegeven en sindsdien zijn we volop bezig met het ontdekken van de vele nieuwe functionaliteiten.

Hieronder vindt u een kleine greep uit de nieuwe functionaliteiten:
 
  • Ribbon interface: deze kent u waarschijnlijk al van Office 2010, het lint bovenin. Ook SharePoint 2010 heeft deze functionaliteit om snel pagina gebaseerde acties uit te voeren.
  • Office Web Apps: met de Office Web Apps wordt het mogelijk Office bestanden rechtstreeks in uw browser te bewerken.
  • Social Media: met Social Media kunnen gebruikers op een interactieve manier kennis en kunde met elkaar delen.
  • BCS: BCS staat voor Business Connectivity Services. Deze maakt het mogelijk om vanuit verschillende systemen informatie in SharePoint weer te geven.
Onze conclusie is dat Microsoft zichzelf zeker verbeterd heeft ten opzichte van SharePoint 2007. Wij hebben duidelijk gezien dat er veel aandacht is geschonken aan het verbeteren van de gebruikersvriendelijkheid en de integratie met back-end systemen. Be-Sync is van mening dat dat laatste meer en meer toegevoegde waarde zal leveren voor een organisatie.

Wilt u meer weten van SharePoint 2010 en wat deze voor uw organisatie kan betekenen? Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een intranet, projectomgeving, portal of integratie met uw back-end systemen. Neem dan contact op met Be-Sync, info@be-sync.nl of 0318 - 43 82 26.
 
 
De organisatie zonder benzine

In moderne auto’s ontstaan er meer en meer lampjes en waarschuwingssignalen om ons er op te attenderen, dat bijvoorbeeld de brandstof op is. Tegenwoordig kun je zelfs zien hoeveel kilometer er nog gereden kan worden. Hierbij wordt rekening gehouden, met de hoeveelheid brandstof, maar ook met het gemiddeld verbruik.
 
Veel organisaties lijken nog op oude auto’s. Men ziet te laat wanneer iets fout gaat, waardoor faalkosten onnodig uit de hand lopen. Meer faalkosten geeft meer ad hoc klussen. Resulterend in veel tijd om problemen op te lossen en minder tijd voor het reguliere werk.  De  controle van het proces en kostenbewaking wordt een  sluitpost.
 
In enkele gevallen worden auto’s ouder en ouder (men bezuinigt op bewaking en meer energie gaat in uitvoering en probleemoplossing zitten). Hierdoor ontstaat een vicieuze cirkel. Steeds meer stress en fouten en minder tijd om te bewaken.
 
Nu de gevolgen van de crisis steeds duidelijker worden, wordt het belangrijk om te realiseren waar het allemaal fout kan gaan in de organisatie.
 
Welke controle hebben wij op de kostenbewaking en de effectiviteit van de bedrijfsprocessen. Waar zitten de risico’s en hoe accuraat is de informatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Welke KPI’s (kritieke prestatie indicatoren) zijn er bij u in de organisatie gedefinieerd en hoe bewaakt u deze?
 
Kampt u ook met de bovenstaande vraagstukken? Of wilt u meer informatie over kostenbewaking? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Be-Sync heeft jarenlange ervaring in het proces 'kostenbewaking' en wil u graag helpen.
 
 
 
 
 
Be-Sync laatste nieuws
Jurriëns geeft vervolgopdracht
Aannemingsbedrijf H.J. Jurriëns geeft Be-Sync een vervolgopdracht. We zijn zeer trots Jurriëns te mogen helpen in het verwezelijken van het door ons opgestelde informatieplan voor de diverse bedrijfsonderdelen van Aannemingsbedrijf H.J. Jurriëns. 

Uitbreiding bij Be-Sync
In deze toch lastige tijden zijn wij blij te kunnen melden dat we het Be-Sync team hebben kunnen uitbreiden met een .Net ontwikkelaar.
 
Charles komt ons teams versterken om meer te kunnen inspelen op de markt -en klantbehoeftes.
Lees meer...
Certificering BIM Quick Scan
Be-Sync is al een aantal jaren bezig met ketenintergratie en Archipel/BIM vraagstukken binnen de bouwsector. Als organisatie hebben we inmiddels heel wat kennis en ervaring opgedaan rondom de procesoptimalisaties die samenhangen met ketenintegratie en BIM.
 
Wij zijn heel trots en blij te kunnen melden dat wij gecertificeerd zijn door TNO om de BIM Quick Scan!
Lees meer...

Bruil Bouwgroep geeft vevolgopdracht
Ballast Nedam geeft Be-Sync een vervolgopdracht voor de continuering van de ondersteuning op het ERP platform. 
Be-Sync is inmiddels langere tijd een partner van Ballast Nedam op de verschillende deelgebieden.
Lees meer...

Klik hier voor alle nieuwsberichten van Be-Sync.
 
Copyright ©Be-Sync B.V. 2010