WORKSHOP COMPLETE VOCAL TECHNIQUE Zaterdag 4 juli: Introductieworkshop en/of
Zondag 5 juli: Vervolgworkshop

Er zijn nog 3 plaatsen (2 op zaterdag en 1 op zondag) vrij voor actieve deelname aan deze workshops! Ook als publiek én als beginnende zanger(es) ben je meer dan welkom. Je bent niet verplicht om aan beide dagen deel te nemen.

Zoek je een stevige introductie in een nieuwe revolutionaire zangmethodiek? singsing! organiseert voor de 3de keer een workshop Complete Vocal Technique, gedoceerd door Eva Wilms. Deze keer breien we er ook een vervolgworkshop aan! Op zaterdag herhalen we de introductieworkshop van de vorige edities. En op zondag gaan we dieper in op onderwerpen die jìj kiest. Wil je verder werken op effecten zoals growl, distortion en dergelijke? Zoek je meer uitleg over hoe je je stem kunt kleuren? Dit kan allemaal op zondag.

Aangezien ik de docente rechtstreeks boek, kan ik deze workshop aanbieden aan een prijs die ver onder de gangbare CVT-prijzen ligt!

Meer info:
Klik hier

Data:
Zaterdag 4 en/of Zondag 5 juli 2009,
Telkens van 10 tot 17 uur

Locatie:
NH Hotel Gent St.-Pieters
Koning Albertlaan, 121
9000, Gent

Docente:
Eva Wilms (NL), authorized CVT-teacher

Doelgroep:
Iedereen die z'n stem op een gezonde manier wil leren gebruiken: Zangers, acteurs, pedagogen, stemspecialisten zoals logopedisten en NKO-artsen; dirigenten, muziekdocenten,...
Ook beginners zijn welkom als publiek!!

Prijs:
Per dag:
Actieve deelnemer €60
Publiek €40
Student van singsing! als publiek €30
(Mensen die nog geen student zijn van singsing! kunnen ook van het voordeeltarief genieten als ze minstens 5 lessen bij singsing! vastleggen en vooraf betalen.)

Inschrijven:
Download het formulier hier en mail het naar singsing!

Deze workshop op Facebook

*

GEWIJZIGDE LOCATIE OPTREDEN TMGG
Avant-première op 2 juli om 20 uur

Om organisatorische redenen en in samenspraak met De Schaduw werd beslist om uit te wijken naar CC 't Hofland. Het team van De Schaduw spaart kosten noch moeite om voor de gelegenheid het CC onder te dompelen in de gekende, oergezellige sfeer die steevast heerst in de Cultuurkapel De Schaduw. Dit in combinatie met het spetterende optreden van TMGG, met aangepaste mega-lichtshow belooft de ultieme start van de zomervakantie te zullen worden!

Zin in een onvergetelijk GRATIS optreden? Noteer dan alvast 2 juli in de agenda en breng vrienden, familie, ... op de hoogte. Wij hopen jullie massaal te mogen verwelkomen.

Locatie:
CC 't Hofland
Oude Lichterveldsestraat 13
8850 Ardooie

Datum:
Donderdag 2 juli

Uur:
Deuren om 20u, concert om 20.30u

Je vindt ons ook terug op Facebook.

*

SARAH & SINGSING! OP FACEBOOK

Sarah op Facebook: Klik hier
singsing! op Facebook: Klik hier