WEDSTRIJDAGENDA 
Zaterdag 6 februari
15:00 uur: Dukes 1 - HRC
 
De DigiDukes agenda is een momentopname. Kijk voor het laatste nieuws op Twitter of de agenda op de website.
 
  MEER DUKES  
    
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
Jantien en Giel horen het graag via digidukes@dukesrugby.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
Colofon
DigiDukes is de wekelijkse nieuwsbrief van Rugbyclub The Dukes voor - in willekeurige volgorde - leden, sponsors, vrienden, fans en relaties.
De artikelen worden gepubliceerd in de volgorde clubnieuws, nieuws over individuele leden en overig nieuws. Deadline voor kopij is dinsdag.
DigiDukes wordt elke woensdagavond verspreid via e-mail en er wordt naar verwezen via de Twitter- en Facebook accounts van Rugbyclub The Dukes.
Voor dagelijks nieuws kun je Twitter en de website raadplegen. Op de website tref je ook oudere berichten en meer informatie aan.
Aanmelden voor Digidukes via digidukes@dukesrugby.nl
 
WEDSTRIJDUITSLAGEN
Dukes 1 : Dukes 1 - RC Hilversum: 10 - 20 
Dukes 2 : Dukes 2 - Amsterdamse AC: 19 - 19
Dukes 3: Dukes 3 - ARC The Pigs: 5 - 60
Dukes Dames : Dukes Dames - NSRV Obelix: 22 - 46
Duckes Legends : Duckes Legends - NSRV Obelix 2: 85 - 0
Colts : Colts - 't Gooi/Hilversum: 22 - 19
Cubs 1 : AAC - Dukes 1: 0 - 50
Cubs 2 : Bredase RC - Dukes 2: 27 - 20
 
HARTELIJK BEDANKT
Afgelopen zaterdag was het een ongekend drukke dag "op" Rugby Club The Dukes. Met een opleidingsdag voor referees en linesmann en de thuiswedstrijden voor de Turven, Benjamins en Mini's (TBM) was het volle velden en een ramvol clubhuis.
 
En dan wordt vrijdag plotseling aan dit al drukke programma de thuiswedstrijd tegen RC Hilversum toegevoegd.
Last minute overwerk dus voor onze vrijwilligers om alle supporters, gasten, spelers, etc. goed te helpen. Daar zijn ze met glans in geslaagd.

Grote klasse en hartelijk bedankt.
 
Met de taartverkoop is voor de jeugdpot 278 euro opgehaald. Geweldig, bakkers en verkopers bedankt.
 
Teamoverleg voor de Turven tijdens de wedstrijd afgelopen zaterdag.
 
WEDSTRIJDVERSLAG
                       LEGENDS VERSLAAN OBELIX
 
Afgelopen zondag mochten de Duckes Legends aantreden tegen het tweede team van Obelix. Dit team, wat geteisterd wordt door een tekort aan spelers, weet desondanks 14 man op de been te brengen. De Legends zouden er met 11 man zijn...Maar uiteindelijk komen er 23 opdraven. De eerste wedstrijd tegen Obelix was met grote cijfers gewonnen. Nu was de vraag of we dit opnieuw konden waarmaken. Obelix zou ten slotte niet het eerste team zijn dat had nagedacht over hun gameplan. Maar al snel bleek dat Obelix niet opgewassen was tegen de Legends. Met relatief veel onervaren spelers bleek het lastig voor Obelix om structuur in hun spel aan te brengen. De Legends, met hun meer dan twee eeuwen speelervaring, wisten dan ook al in de eerste helft behoorlijk uit te lopen. In de tweede helft werd het verschil alleen maar groter. De Legends bleven veel gebruik maken van de voorwaartsen en hadden misschien iets meer van hun lijn gebruik kunnen maken. Maar ach, het liep lekker ondanks de klein e foutjes die werden gemaakt. Uiteindelijk sluiten we de wedstrijd af met een winst van 85-0 en een gezellige derde helft in het clubhuis. Inclusief de gevulde pick-nick mand van Obelix. Op 21 februari mogen we uit spelen bij onze grote vrienden in Roermond. Enneh, Mark, je had een lekkere eerste wedstrijd.
 
JEUGDNIEUWS
                       GEZOCHT: STATIEGELD FLESSEN
 
Met nieuwe feestdagen in de aantocht hopen wij dat er weer veel lege statiegeldflessen over zijn. Het statiegeld dat dit opbrengt kunnen we goed gebruiken voor de jeugdtrip. Lees er meer over op de website.
Lege flessen kun je inleveren via de container die in het clubhuis staat. De flessen zelf bij de winkel inleveren mag natuurlijk ook. Je kunt de opbrengst in een enveloppe afgeven bij Joyce of aan de bar van het clubhuis. Graag op de enveloppe vermelden "flessenactie de trip commissie".
                       *LIMITED EDITION TROMMEL*
 
Eenmalige uitgave en nog beperkt verkrijgbaar achter de bar voor 5 euro
handig en leuk voor op school, studie of voor je bitje.
 
SPONSOR ACTIE NEDERLANDS JEUGDTEAM
HELP NEDERLAND U18 NAAR HET EK
Het Nederlands onder 18 (U18) jeugdteam is al volop aan het trainen voor het Europees Kampioenschap van 19 tot en met 26 maart 2016 in Portugal.
 
In de selectie zitten diverse (oud-)spelers van The Dukes. Omdat dit team meer op eigen geld is aangewezen zijn ze met wat acties gestart.
 
Lees er meer over op onze website.
 
FOTOALBUM
Veel gestelde lezersvraag: waar kunnen we de (vele) foto's zien en downloaden die wekelijks gemaakt worden bij de verschillende wedstrijden? Via de link naar Flickr (die vanaf deze week de link ">FOTO ALBUM" vervangt) in de linkerkolom kom je bij het foto boek van Rugby Club The Dukes. Zie het voorbeeld hieronder.
 
Week 5/2016
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl