Click here to view this email in your browser
  
Hej,
  
Nu är det bråda dagar för de flesta, men snart är julstöket avklarat och vi hoppas ni alla får några lugna, sköna dagar under julhelgen.
 
 
Vi har öppet som vanligt idag och imorgon, 22 december, så än finns tid att fixa sista-minutenklappen, eller inte minst viktigt - se till att du själv har garn till ett eget projekt att njuta av under julefriden. Men ingen panik, vi har öppet i mellandagarna också om du inte hinner planera din egostickning innan Dopparedan :)
 
Öppettider under jul och nyår
23 december stängt
Julafton, Juldagen och Annandag jul stängt
27-28 december kl 11-18
29 december kl 11-16
30/12, Nyårsafton och Nyårsdagen stängt
 
 
Tova varma sköna vantar!
Stickade vantar som tovas i tvättmaskinen blir varma och sköna. Vi har samlat ihop ett helt gäng beskrivningar i Fritidsgarn från Sandnes Garn. Fritidsgarn är norsk ull i massor av fina färger (vi har drygt 40 olika) och riktigt bra pris, 35 kr nystanet. Garnet passar utmärkt att tova, och det går åt 2-3 nystan till ett par vantar. Beskrivningarna är på norska och kostar från 19 kr styck, de säljs endast tillsammans med Sandnes garn, utom Mariusvantarna på sista bilden, den beskrivningen är gratis att ladda ner från Sandnes hemsida, du hittar den här.
 
Nyhet: Illimani Sabri
Visst är det vackert, vårt nya garn från Illimani Yarns? Det heter Sabri och är en fantastiskt mjuk blandning av finaste bomull 85% och babyalpacka 15%. En härva är 100 g och ca 400 m och kostar 175 kr. Garnet har jättefin lyster och passar till stickor 2-3 mm och kan bli de allra sötaste babyplagg, finstickade vuxenplagg eller sjalar.
 
KnitPro Limited Edition: Maharaja Set
Nya, snygga setet från KnitPro med utbytbara spetsar och kablar heter Maharaja och innehåller 10 par stickspetsar i vackert mönstrat björkträ från 3.5 mm-12 mm, 4 kablar 60-80-100-120 cm, kabelkoppling, ändstoppar, stickmarkörer och dessutom innehåller setet en magnetiskt platta som fungerar som hållare för din stickbeskrivning. Allt finns i ett smart etui av konstläder, lätt att ta med sig alla stickor man behöver när man ska ut på äventyr. Setet kostar 1195 kr och finns i begränsad upplaga.
 
Berlocker och glasknappar
Vi har fått in små fina berlocker för textilnördar 19 kr styck (10 kr är med som storleksreferens)
Häng på armbandet, halskedjan, nyckelringen eller stickmarkören. Visst är de söta?
Underbart fina glasknappar säljer vi också för 49 kr styck. De kan verkligen bli pricken över i på favoritkoftan eller varför inte pynta en väska eller mössa?
 
Sockgarn med ull och bomull
Vi har ett nytt sockgarn från LANA GROSSA! Meilenweit Cotton Stretch passar till mjuka och sköna strumpor och består av 45% ull, 35% bomull, 13%polyamid och 7% elité (elastisk polyester). Ett nystan är 100 g, 460 m och kostar 89 kr.
 
God jul och mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
 
 
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se 

www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
Instagram: @litetnystan
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-16
 
för avvikande öppettider i samband med storhelger och röda dagar, se hemsidan.
  
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!