H2W | juni 2017

H2W
H2W

Hoe houd je als organisatie grip op de ontwikkelingen. Waarin zou het ECD van nu en in de toekomst moeten voorzien om mee te kunnen?

In de gehandicaptenzorg, ouderenzorg en jeugdzorg is het gebruik van een ECD (Elektronisch Cliënten Dossier) niet meer weg te denken. ECD’s zijn in belangrijke mate bepalend voor de effectiviteit van zorgprofessionals en de wijze waarop cliënten kunnen participeren in het zorgproces. De sterke opmars van eHealth stelt organisaties voor nieuwe vraagstukken en biedt kansen om de participatie en informatiedeling verder vorm te geven.

Het toekomstige succes van zorgorganisaties wordt mede bepaald door de juiste inzet van deze nieuwe ondersteunende technologie. De komende jaren zullen de technologische en organisatorische ontwikkelingen een vlucht blijven nemen en zal de participerende rol van cliënten verder vorm krijgen.

Download hier de whitepaper...

H2W

F.H.P.M. (Frans) Martens, H2W Partners, spreker op “Totaal OK Congres en Beurs” op 22 juni 2017 met het onderwerp “Logistieke concepten voor het integraal ontwerpen en bouwen van een operatieafdeling.”

Totaal OK Congres en Beurs wordt op 22 juni 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht georganiseerd. Toonaangevende (inter-) nationale sprekers geven antwoord op vraagstukken op het gebied van logistiek, bouwkundige voorwaarden, (nieuwste) technische ontwikkelingen, richtlijnen en krijgt u inzicht in spraakmakende opgeleverde projecten!

Een uitgebreide netwerkdag die u niet wilt missen! Het programma en de mogelijkheden voor inschrijving vindt u op de website van het congres: www.totaalok.org

Download hier de brochure...

H2W

H2W
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel
0413 244 130
info@h2w.nl
www.h2w.nl

 
Website H2W