Mei 2017

Be-Office

In de succesvolle samenwerking tussen 4PS en Be-Sync
is een nieuw MS-Office integratie product ontwikkeld.
Met het nieuwe Be-Office product heeft u de mogelijkheid om bedrijfsspecifieke documentsjablonen aan te vullen met bijv. 4PS Construct informatie. Uniformering van uw documentsjablonen en efficiënt gebruik van bestaande informatie, Be-Office is de oplossing.
 
Met Be-Office heeft u de mogelijkheid om vanuit Office applicaties documenten te genereren op basis van uw sjablonen (huisstijl) om ze vervolgens op te slaan op een SharePoint omgeving. Het 4PS Documentenportaal is zo’n SharePoint omgeving maar ook uw HR of Directie documenten kunnen we met Be-Office opslaan op een veilige SharePoint omgeving.

Hoe werkt het?
Heel simpel, u start MS-Word of MS-Excel, selecteer uw documentsjabloon met de juiste huisstijl en selecteer uw klant of project. Het document wordt aangevuld met relatie of projectgegevens uit 4PS Construct of SharePoint. Daarna kunt u het document nog aanvullen met extra informatie. U slaat het document vervolgens op in de juiste SharePoint (afdelingslocatie of projectlocatie) omgeving. Wij nemen de juiste metadata (kenmerken) automatisch mee zodat u het document altijd snel weer terug kunt vinden.
 
Waarom Be-Sync i.c.m. met Be-Office?
  • Een flexibele Microsoft Office Add-In met vele functies en instellingen
  • Snel en makkelijk document opslaan op afdelingslocaties en projectlocaties
  • Gebaseerd op het bedrijfsspecifieke sjablonen, favorieten direct beschikbaar
  • Integratie met SharePoint (documentenbeheer) en 4PS (NAW, etc.) & Documentenportaal
  • Slim gebruik van informatie zorgt voor (bijna) automatische opslag
  • Mogelijkheid tot automatische documentnamen generatie
Toekomst:
De eerste versie(s) van Be-Office zal gebouwd worden voor de On-Premise varianten van SharePoint en Microsoft Dynamics NAV – 4PS Construct.
 

Meer informatie over Be-Office?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Be-Sync Digitale Formulieren

Het uitvoeren van inspecties, controles, gegevensopname of het doen van inmetingen is voor veel bedrijven belangrijk in de informatievoorziening voor de dagelijkse business. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van maatvoering voor de plaatsing van bijvoorbeeld een keuken. Of bij een verbouwing voor het in kaart brengen van de huidige situatie en de wensen van de klant.
 
We zien in de praktijk nog veelvuldig voorbedrukt papier voor het verwerken van informatie, deze papieren informatiedragers zijn lastig te delen met anderen die deze moeten verwerken.
Papieren versies moeten opgestuurd worden met de post of ingescant worden alvorens ze met de mail verzonden kunnen worden. Automatiseren van deze werkwijze kan een groot voordeel in de procesafhandeling opleveren. Wanneer meer gebruik gemaakt wordt van mobiele apparaat zoals laptops, tablets of smartphones in combinatie van digitale formulieren dan liggen de voordelen voor de hand.
 
Gegevens direct digitaal verwerken op een laptop, tablet of smartphone heeft grote voordelen in het kunnen hergebruiken van informatie. 
Voeg hier aan toe dat ook kleine schetsen en handtekeningen kunnen worden toegevoegd aan een digitaal formulier. Digitale formulieren kunnen we direct doorgeven naar andere informatiesystemen voor verdere verwerking (workflows) tot bijvoorbeeld een factuur.
 
Geen organisatie is gelijk dus ieder bedrijf gaat op zijn eigen vertrouwde manier met dit proces om. Be-Sync helpt u graag uw bedrijfsspecifieke proces optimaliseren door toepassing van kennis en techniek.  
Wij denken graag met u mee, maar zijn ook eigenwijs genoeg om aan te geven waar wij verbeteringen zouden willen aanbrengen.
 
Neem contact met ons op en wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden.
 

Meer informatie over Digitale Formulieren?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.
 

Laatste nieuws

Nieuwe release Materieel Webshop
Recentelijk heeft Be-Sync de eerste release van 2017 vrijgegeven van haar Materieel Webshop. (Release nummer: 1.2.2017.2804)
 
Be-Sync mag Waal Bouw ondersteunen
Waal Bouw en Be-Sync gaan samen werken aan het verder uitbouwen en professionaliseren van de reeds bestaande SharePoint omgeving.
Sprangers maakt stap vooruit
In een gezamenlijk onderzoeks-project gaan we kijken naar mogelijke IT- en procesverbeteringen bij Bouwbedrijf Sprangers. De sterk gedigitaliseerde en veranderende bouwsector geeft nieuwe kansen.
 
 
Ondersteuning EPCOR
‚ÄčBe-Sync gaat EPCOR ondersteunen om haar organisatie verder te digitaliseren. Het doel is om uiteindelijk papierloos te gaan werken gebruikmakend van de SharePoint functionaliteiten binnen Office 365.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van onze producten

© Copyright Be-Sync B.V. 2017