Har du problem att läsa detta mail eller vill se det i din webbläsare                                                               Fredagen den 18 januari 2013
 
 
 

 
Ny taggar vi till - Förorder mete och vrålcoola kläder!
 
Idag känns det överflödigt att skriva en personlig och välmenande inledning. Nyhetsbrevet denna vecka är så fullproppat med glödheta erbjudanden att era ögon kommer ha svårt att slita sig ifrån bilderna!
 
Scrolla ner och blicka ut över veckans erbjudanden, de är riktigt tunga! 
 
 

Glödheta kläder till sportfiskare från Hotspot Design!

Det var länge sedan vi var så hypade över kläder som vi är just nu. Italienska Hotspot Design har verkligen lyckats få till några serier med riktigt coola kläder som du kan använda både under fisket och i vardagen. Klicka på bilden så kommer du vidare till vår hemsida där du kan se fler jackor, sweatshirts, t-shirts, iPhoneskal, mössor, kepsar, o.s.v. 

Notera att vi tar emot beställningar fram till den 27:e då vi lägger första ordern till företaget. Sedan är vi garanterade en veckas leveranstid. Vi tar hem ett litet antal så vill du ha ditt plagg första veckan i februari så måste du beställa innan den 27:e!

I butik och efter den 27:e januari så gäller ordinariepriserna.

 
 
Nu kör vi! Förorder mete - 2013 är äntligen här! 
   
Vi kan garantera er att vi ligger RIKTIGT bra i pris i år! Så se till att möta säsongen 2013 mer förberedd på utrustningssidan än du någonsin varit tidigare. Det här tycker vi är riktigt roligt och vi hoppas verkligen att ni också uppskattar arbetet vi lägger ner för att kunna erbjuda er produktnyheterna för säsongen till så här fördelaktiga priser.
 
OBS! Sista datum för förorder är den 10:e februari, detta är för att ni ska kunna få era produkter till månadsskiftet mars/april!

 
 
Vi är otroligt stolta att presentera vårt massivt utökade utbud av kvalitétsprodukter från Trakker!
Att Trakkers produkter håller vad de lovar är det ingen som ifrågasätter. Vi älskar deras produkter och det är därför extra roligt att vi utökat sortimentet på den här fronten. Titta gärna in på vår hemsida och glid in på specimenavdelningen så kan vi garantera att du kommer hitta några Trakkerprylar som du vill ha. Låt dig inte luras av priset som är näst intill skamligt lågt, det här är produkter av absoluta toppkvalitét!
 


 
Purfärska beten från framgångssagan SBM till vrakpriser!
Ingen har undgått att höra talas om alla framgångar SBM-betena har rönt under 2012. De har levererat både inom och utanför rikets gränser. Det verkar som om alla vatten som deras beten doppas i levererar goda fångster. Man ska naturligtvis inte sticka under stolen med att det krävs en skicklig fiskare för att fånga stor karp, men duktiga fiskare vet också vilka beten de ska använda.
 
Nytt för i år är smakerna SL2 och White Secret som finns att tillgå i vår webshop!
 
Samtliga smaker finns som freezer baits, popups, wafters och hard hookers.
 
Det är egentligen inte mycket att fundera på, greppa möjligheten och hoppa på framgångståget SBM!
 
 

 
 
Vi har uppdaterat hemsidan med mängder av Nashprodukter! Missa inte årets nyhet, Nash Scope! 
 
Hemsidan är nu fullproppad med Nashprodukter, bivvyn, brollys, luggage, kläder, krokar, riggtillbehör, m.m. Här finns det garanterat något för alla.

Missa inte en av årets coolaste nyheter inom karpsvängen, Nash Scope. Spön och håvar som är otroligt transportvänliga (på grund av en teleskopisk buttdel) utan att prestandan dras ner det minsta. Kevin Nash har med den här serien återigen tagit karpfisket till en ny nivå. Var absolut inte rädd för att distansen kommer bli kraftigt lidande på grund av att spöna är av kortare modell, Terry Edmonds kastade iväg sitt sänke längre än häpnadsväckande 170 yards med niofotaren!
 
I produktbeskrivningen på vår hemsidan kan du titta på filmer som demonstrerar spöna. 
 

 
Vi plockar hem mängder kvalitétsspön från den riktiga brittiska tungviktsmästaren Free Spirit! 
Free Spirit har länge ansetts som världsledande när det kommer till kvalitétsspön för specimenfiske. I Sverige är de märkligt nog fortfarande ganska underrepresenterade vid många vatten. Detta vill vi nu ändra på. Vi har spön i alla prisklasser för både karpfiske, quivermete och flötmete. De här spöna andas kvalitét och har du en gång lagt dina labbar på en av deras klingor så är det svårt att plocka upp något annat spö igen!
 
Googla gärna, vi har fortfarande inte sett ett enda negativt uttalande om dessa spöna på hela internet! 
 
Nu har vi tagit fram ett erbjudande som ni inte ska missa! Vi kommer köra 30% rabatt på en valfri vara. På webshopen får ni inte glömma att skriva in kampanjkoden fiske2013 i fältet som finns när ni väljer att lägga er vara i varukorgen. I butikerna får ni göra vår personal uppmärksamma på att ni läst och tagit del av erbjudandet.
Passa på att fynda nu, 30% är en riktigt bra rabattsats och känns rejält i plånboken. Nu kan vi äntligen unna oss själva den där prylen som vi tidigare tyckt ha legat lite väl högt i pris.
 
Trakkermössor till oslagbara priser! 50%
Rusta dig i vinterkylan så att inte vädrets makter ska kunna hålla dig hemma när fiskeandan faller på! Det är mycket trevligare att avnjuta vintern än att se den som ett hinder. De här mössorna förenar komfort med funktion och är en stenhård rekommendation från vår sida. Priset är dessutom sanslöst lågt så det är ju egentligen inget att tveka på. Välkommen in i butikerna!
 
Håll dig varm i vinterkylan! Fiskehandskar till kanonpris!
Passa på att fyna medan det är billigt! Ett par bra handskar är viktigt när vi fiskar under kalla förhållanden. Våra händer är våra viktigaste verktyg när vi fiskar. Alla vet vi hur humöret kan svänga när fisket är glödhett och vi försöker få till en enkel knut med köldstela svullna fingrar. Det är dessutom inte kul att frysa, och är faktiskt ganska enkelt att undvika!
Handsken du får kan variera från bilderna beroende på hur lagerstatusen ser ut. Men vi skickar bara riktigt bra handskar så du behöver inte oroa dig för att få rejält med valuta för pengarna. Räkna med 50%!   
 
Isarna är osäkra på många håll i landet, vi på BeOutdoors vill att ni ska vara trygga när ni fiskar!
Vi kör vidare med vår mycket uppskattade isdubbarkampanj. Vi kan aldrig få för många isdubbar, det är en pryl som du aldrig ska bege dig ut på en is utan. Vi sportfiskare som befinner oss mycket på isarna och besitter en hel del kunskap om dessa har ett ansvar mot vår omgivning att delge denna kunskap så att våra nära och kära inte begår ett misstag på grund av okunskap. Vi vet vilka områden av en sjö som är riskzoner och vi vet hur en is ser ut där den är osäker. Det är vårt ansvar att se till att så få olyckor som möjligt inträffar på isarna.
 
Har du några frågor och funderingar kring säkerhet på isarna är du givetvis varmt välkommen in i någon av våra butiker så hjälper vi dig tillrätta.  
 
Vi gratulerar Fredrik Almer till den här praktgäddan! Kul!
 
KOLLA IN VÅRA ANDRA AKTUELLA KLIPP
 
 
 
NYA MÅL FÖR DITT FISKE i ÅR? VI HAR GREJORNA OCH KOMPETENSEN FÖR ATT HJÄLPA DIG!
 
Våra butiker & öppettider
BeOutdoors SÖDER, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM/NORSBORG. Må-Fr 10-19, Lö & Sön 10-16
BeOutdoors NORR, Valhallavägen 46, STOCKHOLM. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors VÄSTERÅS, Gjutjärnsgatan 5, VÄSTERÅS. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors GÖTEBORG, N. Allégatan 5, GÖTEBORG. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors MALMÖ, Köpenhamnsvägen 5, MALMÖ. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors LUND, S. Esplanaden 20, LUND. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM. newsletter@beoutdoors.se