Nieuwsbrief | Jaargang 6 | Nummer 9 | november 2018
Lian Spijkerman
 
IN DEZE NIEUWSBRIEF
 
• Nog 6 weken voor de
   Kerst!

 
• Product van de maand
   (mét aanbieding)
 
• Slank & Slim recept
 
• Wat vinden jullie van
   ons?
 
Afvallen? Dat doen we samen!
 
Kerst
Het blijft zo’n moment in het jaar dat je extra goed voor de dag wil komen. Kerst is bij uitstek een periode waarin je je familie en vrienden ziet. En dan wil je gewoon dat leuke jurkje (weer) aan kunnen, of dat kekke pak. November is inmiddels begonnen, dus het is nog maar een week of zes tot Kerst. Goed nieuws: ga nú aan de slag met je sport- en afvalplannen en maak werk van je (over)gewicht, je cellulitis, sportplannen of je voeding. Misschien dat deze aanbieding je over de streep kan trekken?
 
Een complete kuur van 4 weken (8 bindweefselmassage behandelingen) plus 1 set Slinc. Normaal € 490 nu € 450.
Geldig tot eind november 2018.
 
Met lieve groet,
Lian
 
Product van de maand

 
Dit wordt ‘m: je nieuwe favoriete koek van PowerSlim: de Toffee Chocoladekoek. Heel smeuïg en écht lekker. En: goed vullend. De koek bevat pure chocolade en kleine karamelblokjes. Dat wordt dus extra genieten van je kopje koffie of glas thee.

Nu in de aanbieding:
van € 17,95 voor € 14,95 per doos (7 stuks).

 
Slank & Slim recept
 
 
Crackers groen, wit, rood (per persoon)
  • (PowerSlim) crackers
  • 3 tl verse geitenkaas
  • ½ avocado
  • 100 g cherrytomaatjes, gehalveerd
  • Handje rucola
  • Peper en zout
Heerlijk én simpel. In de kleuren van de Italiaanse vlag. Prak de avocado fijn en bestrooi met een beetje peper en zout. Beleg de crackers hiermee en maak af met de verse geitenkaas, cherrytomaatjes en de rucola. Heerlijk voor de lunch.
 
 
Wat vinden jullie van ons?
 
De afgelopen jaren slopen de kilootjes er stukje bij beetje aan. Voor ik het wist, moest ik mijn kleding wéér een maatje groter kopen; met elke keer het voornemen dat dat maar tijdelijk was. Na mijn vakantie begin juni naar Italië was ik vast van plan af te gaan vallen. Minder eten, vooral minder snoepen en meer regelmaat. Dat zou ik gaan doen! Ik merkte echter dat dat makkelijker gezegd was dan gedaan. Ik besefte dat ik hulp nodig had en dat een patroon doorbroken moest worden.
 
Woensdag 4 juli had ik mijn eerste afspraak bij Lian. In eerste instantie ben ik begonnen met Powerslim en na Lian’s vakantie ook met bindweefselmassage. Powerslim heeft volop keuze in producten en door het startpakket en diverse variatiedozen kon ik alles uitproberen. Sommige producten wat lekkerder dan anderen. Maar er bleef genoeg over om te variëren. Na verloop van tijd ontwikkelde ik een ritme in producten die passen bij mijn wisselende diensten. En het toverwoord hierbij is: plannen. De bindweefselmassage was in het begin (ongeveer de eerste twee weken) wel wat pijnlijk, maar nu is het steeds meer een momentje voor mezelf.
Nu, vier maanden later staat de teller op -16 kilo dankzij Powerslim en de persoonlijke begeleiding van Lian hierbij. Maar als ik eerlijk ben, begint voor mij de uitdaging eigenlijk pas echt als ik straks mijn doel bereikt heb … op gewicht blijven. Maar met de super begeleiding van Lian moet ook dát goed gaan komen!
 
Groetjes,
Alice
 
 
Studio Contour biedt onder persoonlijke begeleiding diverse behandelingen en keuze uit twee voedingsprogramma’s:
PowerSlim en Slinc. Kijk voor meer informatie op www.studiocontour.nl
 
 
Studio Contour - Tongelresestraat 502a - 5641 AX  Eindhoven
T 040 - 25 15 967 M 06 25 09 02 08
E info@studiocontour.nl W www.studiocontour.nl