Herfstnieuwsbrief
Terwijl er 7 nieuwe kuikens zijn geboren, de druiven prachtig kleuren en de waterhyacinth voor het eerst bloeit, onze najaarsbrief met, uiteraard, de uitnodiging voor ons NAJAARSDINER .
 
NAJAARSDINER,  VRIJDAG, 21 SEPTEMBER 19:00
 
Deze keer de Brasiliaanse keuken. U kunt dan gaan genieten van een caipirinha als welkomstdrankje en dan  de beroemde pincanha, lekker mals gegrild rundvlees met
 zwarte bonen,  rijst, frietjes, mandioca, en gegrild fruit.
 
En dat alles voor de vaste prijs van € 14,50 per persoon exclusief uw verdere drankjes.
 
AANBIEDING VOOR ONZE NIEUWSBRIEF LEZERS 
VAN 05 TOT 13 SEPTEMBER
 
Tussen deze dagen hebben wij een pakketje voor 99 euro voor 2 personen samengesteld voor een overnachting op Quinta da Geia, ontbijt een welkomstdrankje en een lunch of diner . Voor inlichtingen of boekingen bel 00351 238670010

ZOMERFEESTEN
De zomer, met alle daarbij behorende drukte, nadert haar einde. Waren de eerste 4 maanden aan de zwakke kant, In de afgelopen maanden hebben wij aan belangstelling niet te klagen gehad. Doopfeesten, verjaardagen en zelfs een trouwerij uit Engeland , werden allemaal op QUINTA DA GEIA geviert.
 

NIEUWE SAMENWERKINGEN
 
Quinta da Geia is nu partner met www.aldeiasdoxisto.pt, een onderneming die er alles aan doet om het mooie binnenland van Portugal bekender te maken en met BIKEOTEL, bekijk hun website op www.bikotels.com, een prachtig initiatief voor liefhebbers van fietsvakanties.

QUINTA DA GEIA IN DE PERS
 
Ook van de kant van de PERS was er weer veel belangstelling,
onder meer een groot artikel in het vakblad van de Horeca en
een TV reportage op de Portugese uitzender TVI.
 
NIEUW PROJECT IN GHANA
 
Zoals een aantal van u al weten zijn wij inmiddels begonnen met de bouw van een hotel in GHANA, Afrika.
 
In de kustplaats Elmina hebben wij een heuvel gekocht op 400 meter van het strand met een spectaculair uitzicht op het stadje,
bekend van haar voormalige slavenfort. Inmiddels is de aanleg van 5000m2 tuin voltooid, wordt er water en electra aangelegd en is er begonnen met de grondwerkzaamheden waaronder de aanleg van de toegangsweg. En dat alles onder leiding van onze Ghanese partner Mr Emanuel Parker Wright.
 
Zelf hebben wij reeds met behulp van Nelson Silva, een student bouwkundig tekenen uit Aldeia das Dez, de éérste 3D tekeningen gemaakt voor de 16 kamers, restaurant, lounge, entree, zwembad, eigen huis en servicegebouwen. Een fraai modern complex met, uiteraard, Afrikaanse invloeden, maar comfort zal wel voorop staan. De planning is dat het hotel in 2014/2015 open gaat. Wij houden u op de hoogte en zelf blijven wij lekker in Aldeia das Dez wonen, ook nadat het Ghanese hotel is geopend.
 
Wij wensen u een goed najaar toe
 
Tot binnenkort
 
Fir Tiebout en Frenkel de Greeuw
Hotel Rural Quinta da Geia Boutique Hotel
Largo do Terreiro do Fundo do Lugar - 3400 - 214 - Aldeia das Dez
(Oliveira do Hospital), Portugal
Telefone: +351 238 670010, Telefax: +351 238 670019