NIEUWSBRIEF
Jaargang 14 - Nummer 9 - Oktober 2016
 

 


Lees de volledige Top 10 op de website van Spanje Vandaag, compleet met verdere uitleg.
 
De tien meest populaire bestemmingen in Spanje

De internationale beoordelingswebsite TripAdvisor heeft een lijst opgesteld van de 10 populairste bestemmingen in Spanje. Deze lijst is tot stand gekomen door beoordelingen van de gebruiker van TripAdvisor en is zodoende een échte aanbeveling door reizigers/consumenten.

Op de eerste plaats in de lijst staat Barcelona en deze stad wordt gevolgd door La Oliva, Madrid, Adeje, Sevilla, Maspalomas, Calvia, Benidrom, Llanes en Granada.
 
 
 
Voor niets gaat de zon op

Vooral in Spanje, waar de zon vrijwel elke dag schijnt, is dit een zeer toepasselijke uitdrukking. Het is alleen jammer dat sommige mensen denken dat dit voor álles geldt en er maar klakkeloos op vertrouwen, dat eventuele problemen wel ‘even’ voor hen opgelost zullen worden.


 

Met de komst van Social Media is de gemakzucht van mensen toegenomen. Men denkt wel even een antwoord te krijgen op een dringende vraag of een oplossing voor een probleem door het bijvoorbeeld via Facebook in een groep te gooien. Goed bedoelde adviezen bestaan dan echter vaak uit 'eigen ervaring' en dat hoeft helemaal niet de juiste weg te zijn, zeker als dat al jaren geleden zo is uitgevoerd. Mensen die op die manier voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, komen meestal bedrogen uit en zullen alsnog kosten moeten maken om een en ander recht te zetten.

Hoewel het al zo vaak geschreven is, hierbij nogmaals de herhaling: schakel een professional in!
Bespaar niet op deskundig advies bij de huur of aankoop van een Spaanse woning. Indien er achteraf problemen ontstaan, dient u alsnog professionele ondersteuning in te roepen en met de eventuele boetes worden de kosten dan uiteindelijk dus hoger. Veel toekomstige problemen kunnen met de juiste begeleiding vooraf al ondervangen worden. Dat slaapt een stuk rustiger…

Lees verder >>

 

Wat dacht u ervan om uw eigen villa te (laten) bouwen...?!

Sommige mensen dromen van het ideale huis in Spanje op een ruim perceel met een schitterend uitzicht. Anderen zoeken juist een traditioneel huis, dat perfect past in het landschap, maar wel voldoet aan alle eisen van deze tijd. Het model en het uiterlijk spelen hierbij natuurlijk ook een rol: typisch Spaans of juist heel modern...

Nu de huizenprijzen aan het stijgen zijn, wordt weer steeds interessanter om na te denken over het ontwerp van uw eigen Spaanse woning. Natuurlijk kunt u een bestaande woning kopen en deze naar eigen idee verbouwen en renoveren, maar meestal is het voordeliger om direct zélf de gewenste locatie te kiezen en uw droomvilla te (laten) bouwen. Voordeel hiervan is, dat u al uw woonwensen kunt waarmaken, zodat uw huis uiteindelijk exact wordt zoals u het zich had voorgesteld.

NICLA kan u daarbij helpen; zowel met de aankoop van het bouwperceel als bij de volledige begeleiding tijdens de ontwerpfase en gedurende de bouw. Neem eens een kijkje op de website van NICLA's Sundalus Villas en vraag de brochure aan.

Zoals hierboven al aangegeven, is elk model mogelijk; of dat nu traditioneel of modern is. Ú bent degene die beslist over het ontwerp, de indeling en de afwerking, want...het wordt úw huis!
 
 
Top 5 van meest bezochte woningen
 
Deze Top 5 is samengesteld aan de hand van het aantal bezoekers op de NICLA-website alsmede de bezichtigingen ter plaatse.

Klik op de foto’s voor meer informatie. U kunt dan alle overige gegevens van de betreffende woning bekijken. Ontdek zélf waarom deze panden de afgelopen maand door zoveel mensen zijn bezocht.
 
 
 
 
 

 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.