Click here to view this email in your browser                                                
 
Здравейте,
 
Екипът на Виа Експо благодари на всички, които станаха част ЕЕ и ВЕИSave the Planet и Smart Cities. Безспорно, изданието през 2019 г. показа, че пазарът е “жив” чрез навлизането на нови международни брандове, български иновативни разработки, нарастващата нужда от ресурсноефективни решения. Но и се развива с по-бавни темпове, поради съществуващи проблеми. И за да се случват нещата по-бързо, както ни се иска, надяваме се, че всеки един от Вас ще бъде носител на устойчивата промяна – чрез личен пример, кауза, хъс за развитие на бизнеса си.
 
Ние сме насреща. Продължаваме да работим за изграждането на общност от хора, които се вълнуват от теми като независима и чиста енергия, дигитализирани градове, оползотворяване на отпадъците, чистота на въздуха и др.
 
И най-накрая, с удоволствие анонсираме датите за ЕЕ и ВЕИ, Save the Planet и Smart Cities: 7-9 април 2020 г., ИЕЦ, София. Очаквайте различен облик на изданието – традиционните акценти, но съчетани с нови теми, свързани с  понятието “устойчивост”.

Споделяйте в групите ни за нови Ваши решения, проблеми и постижения.
ЕЕ и ВЕИ
   
 
Save the Planet
      
 
Smart Cities
    

 
МНЕНИЯ НА ЧАСТ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ
„Продуктите ни породиха интерес сред посетителите на изложенията. Българският пазар притежава сериозен потенциал.
Това ми дава увереност за доброто бъдеще на бизнеса ни в България.“ Кристиян Атанасовичи, мениджър бизнес развитие, KGE GmbH

„Участието ни в изложението беше много полезно за нас – срещнахме настоящи и нови клиенти." 
Георги Ризов, бранд мениджър, Geocycle България

„България е растящ пазар. Ние винаги се интересуваме от инвестиции тук.”
Андреа ди Паскуале, управител, INNOVA Consorzio per l’Informatica e la Telematica srl, Италия
   Статистика                       Изложители' 19           Абонамент бюлетин
  Харесай страницата ни във    или ни последвай в       
   Виа Експо: www.viaexpo.com
 
Съобразно новите правила GDPR повече за нашата политика за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".