Ako ne se chete, kliknete   Декември  2014
 
Прилагането на стратегията на превенция е водещ принцип в интелигентното управление на отпадъците. 
 
В този брой на нашия електронен бюлетин продължаваме темата за опасните отпадъци и Ви представяме ПрофисБГ - изложител на "Save the Planеt" 2015.
Фирмата съществува на пазара от 10 години и предлага широка гама от продукти в областта на опазването на околната среда. Нейни клиенти са производствени предприятия, работещи в различни промишлени сектори.
 
 
 
   032/ 512 900     office@viaexpo.com     www.viaexpo.com 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
ПрофисБГ ще Ви помогне да предпазите своите работници и работното си място от инциденти преди те да са настъпили. Фирмата е специалзирана в намирането на решения в управлението на промишлени, производствени и опасни отпадъци.
 
Тя развива дейност от 2005 година и се утвърди като надежден и коректен партньор за своите клиенти. 
 
На "Save the Planet" ще представи конкретни решения за работа и съхранение на запалими и избухливи  материали. Сертифицираните съдове помагат за безопасно преливане, дозиране и използване на агресивни течности; кошчета с автоматични капаци и регулиране достъпа на въздух са надеждно решение за омаслени парцали, тампони или др.; SureGrip EX шкафове с двойни стени и вентилационни отвори позволяват съхранението на опасни течности и елиминират риска от пожар, съобразявайки се с разпоредбите на закона.
 
Освен в съхранението на избухливи вещества, ПрофисБГ е Вашият партньор при защитата от разливи, течове и тяхното отстраняване. Каптажните вани, произведени от полетилен, фибростъкло и метал, поемат евентуално възникнали течове и разливи на масла, нефтопродукти и химикали; сорбентите от горещо издухан полипропилен попиват до 40 пъти повече от дървените стърготини и помагат за предпазването от капки, пръски, локви от масла, горива или химикали. Богатият избор от кърпи, чорапи и възглавници дава възможност за избор на добра защита както вътре в цеха, така и навън при течащи води или резервоари.
 
          
 
 
Препратете на приятел:
 
Намерете ни в социалните мрежи:
 
 
Съгласно Закона за електронна търговия Ви съобщаваме, че съдържанието на този e-mail е непоискано търговско съобщение. Ако съобщението ни Ви е обезпокоило, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да бъдем полезни.
Виа Експо ООД, www.viaexpo.com