WEDSTRIJDAGENDA 
Zaterdag 19 maart
12:00 uur: LRC DIOK - Cubs 1
12:00 uur: Junioren -  LRC DIOK
15:00 uur: Pasta, Pizza & 6-nations.
 
Zondag 20 maart
14:30 uur: Dukes 2 - HRC 
 
De DigiDukes agenda is een momentopname. Kijk voor het laatste nieuws op Twitter of de agenda op de website.
 
  MEER DUKES  
   
 
    
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
Jantien en Giel horen het graag via digidukes@dukesrugby.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
DigiDukes is de wekelijkse nieuwsbrief van Rugbyclub The Dukes voor - in willekeurige volgorde - leden, sponsors, vrienden, fans en relaties.
De artikelen worden gepubliceerd in de volgorde clubnieuws, nieuws over individuele leden en overig nieuws. Deadline voor kopij is dinsdag.
DigiDukes wordt elke woensdagavond verspreid via e-mail en er wordt naar verwezen via de Twitter- en Facebook accounts van Rugbyclub The Dukes.
Voor dagelijks nieuws kun je Twitter en de website raadplegen. Op de website tref je ook oudere berichten en meer informatie aan.
Aanmelden voor Digidukes via digidukes@dukesrugby.nl
 
WEDSTRIJDUITSLAGEN
Dames : Dwingeloo - Dames 26 - 31
Dukes 1 : Cas RC - Dukes 1 10 - 42
Dukes 2 : Rotterdamse RC - Dukes 2 22 - 21
Dukes 3 : Maraboes - Dukes 3 54 - 0
Duckes Legends : ZRC De Duuvels  - Duckes Legends 22-7
Junioren : Junioren - Cas RC 24 - 22
Cubs 1 : Oisterwijk Oysters - Cubs 1 0 - 58
Cubs 2 : Cubs 2 - SBN 51 - 12
 
ALGEMENE LEDENVERGADERING
Alle leden van RC The Dukes zijn via e-mail en langs deze weg uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering op maandag 13 juni 2016 vanaf 20:00 uur in het clubhuis. Via de e-mail zijn ook het verslag van de vorige vergadering en de status van "Back to Basics" toegestuurd.
 
WEDSTRIJDVERSLAG
Afgelopen zaterdag heeft het eerste team zich - met twee uitwedstrijden te gaan - definitief geplaatst voor de finale wedstrijd om het Nederlands kampioenschap. Deze wedstrijd zal op zaterdag 16 april gespeelt worden in Amsterdam. De tegenstander is RC Hilversum. Nader bericht volgt.
 
DUKES 2
Ondanks de nederlaag tegen de Rotterdamse RC kan ons tweede nog steeds de derde plaats bereiken in de eerste klasse. Op dit moment al het beste tweede team van Nederland met 10 punten voorsprong op het tweede team van Cas. Een prestatie waar we als club trots op mogen zijn. Met nog twee wedstrijden te spelen staan ze nog 6 punten voor op AAC 1 en vijf punten achter nummer drie DSR-C1. Die derde plek achter de ongenaakbare teams RC Delft 1 en de ongeslagen kampioen  ASCRUM 1 is in zicht omdat DSR de laatste wedstrijd mag aantreden tegen ASCRUM. Dat zou het seizoen nog meer glans geven. Dit weekend spelen onze jongens thuis tegen nummer laatst HRC.
 
PASTA, PIZZA & 6-NATIONS
THE DUKES GO ITALIAN
Aanstaande zaterdag 19 maart vanaf 15:00 uur zullen onze twee Italianen Enrico & Luca de keuken in het clubhuis bemannen en tijdens de uitzending van de six-nations wedstrijden diverse soorten Pizza en (twee) pasta gerechten serveren.
Kosten: kwart pizza punt kost € 1,50 en een bord pasta voor €3,50. Bereid op traditionele wijze volgens de recepten uit het familie kookboek van Enrico's grootmoeder. Dat wordt "bellisimo"!
   
Op het grote scherm zie je de volgende wedstrijden uit het six-nations tournament:
15.30 uur Wales- Italie
17.00 uur Ierland - Schotland
20.00 uur Frankrijk - Engeland.
 
Genieten op zijn Italiaans. Zorg dat je erbij bent en meld je aan door je naam, aantal personen en je voorkeur voor pasta of pizza (of allebei) via e-mail door te geven aan margovanveggel@home.nl. Een kleine 50 liefhebbers hebben zich al aangemeld. Ciao amici di rugby!
 
WIE DOET ER MEE MET DE COMMERCIËLE COMMISSIE?
Onze commerciële commissie onderhoudt de contacten met de sponsors. Ook verhuren we de borden die langs het veld hangen. Heb jij een commerciële drive, ben je handig of ben je creatief? Wil je iets regelen voor The Dukes of heb je een idee hoe we onze club financieel sterker kunnen maken? Neem dan contact op met Bas Mooren of John de Noorlander. Zij kunnen je hulp gebruiken. Bel 06-20402895 of mail sponsor@dukesrugby.nl.
 
JEUGDNIEUWS
 
Trainer TBM introductie spelers
Tom van de Pol - speler van Dukes 3 - is gestart als trainer van de nieuwe TBM spelers. Tom verzorgt voor onze introducees de eerste stappen binnen de rugby sport. Daarmee helpt hij de andere jeugdtrainers en kunnen we deze nieuwe leden de aandacht geven die ze verdienen. Tom veel plezier en hartstikke bedankt.
 
Turven winnen Bondsdag Naarden
Met een golden try, wonnen de turven in Naarden afgelopen zaterdag het toernooi. Gefeliciteerd.
 
SELECTIE NEDERLAND U18
Dukes speler Daan Swart is geselecteerd voor het Nederlands Rugby U18 team dat van 19 tot en met 26 maart deel neemt aan het Europees Kampioenschap in Portugal.
Zaterdag 19 maart speelt Nederland in de kwartfinale tegen Luxemburg. Pas daarna wordt bekend tegen wie en wanneer het Nederlands team de volgende wedstrijd speelt. Meer informatie via deze website.
 
JONGE PROFESSIONALS GEZOCHT VOOR AANPAK VAKWERKHUISJE
Het vakwerkhuisje - de voormalige kleedkamer van het eerste - wordt nu door The Dukes gebruikt als opslagruimte. In de toekomst willen de gemeente 's-Hertogenbosch - de eigenaar - en The Dukes - de gebruiker - er misschien een andere bestemming aan geven. Maar welke? Om de verschillende ideeën te inventariseren en deze vraag te beantwoorden krijgen jonge professionals (17 - 26 jaar) de kans om - in samenwerking met diverse ervaren experts - in een (gratis) 40-daags buitenschools talentprogramma een visie voor mogelijke herbestemming te ontwikkelen. Het project heet "Erfgoed expeditie vakwerkhuisje The Dukes" en er worden nog deelnemers gezocht. Ben jij deze jonge professional of weet je iemand? Meld je dan aan voor 28 maart. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op de website.
 
RUGBY BEHANG "THE DUKES"
VOOR EEN STOERE SLAAPKAMER IN DE CLUBKLEUREN
Welke jeugdspeler droomt niet van een stoere rugbykamer? Deze special kids edition wallpaper bestaat uit verschillende kleuren maar natuurlijk is maar een combinatie de mooiste. De Studio Sasu Wallpapers zijn origineel en van hoge kwaliteit. Om je slaap- en studeerkamer een vrolijke boost te geven. Heb jij lef? Ga dan voor een volledige muur. Vind je het toch spannend? Dan kun je een of twee banen gebruiken om je kamer een unieke twist te geven. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan snel op de website voor alle details. Vergeet niet om de speciale fancode van RC The Dukes "DUKESNUMMER1" in te vullen. Dan ontvangt de club een bijdrage voor de clubkas.
 
Week 11/2016
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl