NIEUWSBRIEF

BUTTERFLY CIRCLES

 
     
 
 
"New Beginnings" 

Focus op het nieuwe en blijf in jouw hart. Deze vurige maan en maand verbindt ons dieper met onze gevoelens en waarheid. We zullen voelen wat we wel en niet meer willen. We worden geconfronteert met onze eigen schaduw. 


"De drakenkracht wordt sterker in haar aard 
Ga niet in strijd maar aanvaard 
Leer ze kennen om ze vervolgens te temmen . 
Ga ze eren om samen te leren"  

De maand mei is ook een ode aan de moeder. De natuur spiegelt alle nieuwe begin en stuwt levensenergie in het lichaam van alles wat verbonden is. 

Hier zijn een aantal tips om de moeder godin te eren. 
Ga naar een kapelletje in jouw buurt en leg een bloemetje of steek een kaarsje aan. 
Ga in de overvloed van natuur staan en adem dankbaar haar liefde in. 
Bedank jouw mama om jou op deze aarde te brengen. 
Eer de vrouwen die kinderloos zijn in hun moederschap.
Eer jezelf als moeder en hoeder van de aarde. 

Ik wens jullie allemaal heel veel vurige vreugdes en liefdevolle bijeenkomsten toe. 
Wees vrij en blij en vernieuw ! 
 
Oha - Iris Pattyn
 
 
 
 
     
 

NIEUWE VIDEO

Vibraties van deze periode

 
     
 
 
Klik hier en bekijk de video
 
 
 
 

 

Keltisch Sjamanisme Weekendworkshop

Tijdens dit weekend duiken we in onze eigen keltische spiritualiteit. Wij hebben een verschillend energetisch lichaam dan dat van Indianen, Aboriginals of Afrikaanse mensen . We komen in tijden waar het belangrijk is om onze eigen oude religie terug op te nemen en te activeren. Het echte pré-keltische priesterschap (krijgerschap) en priesteressenschap, wacht jou op, om gedragen te worden.


Tijdens dit weekend zul je het medicijnwiel of het levenswiel kunnen toepassen op jouw leven. Het medicijnwiel is de oudste methodiek op aarde om te komen tot harmonie en kan toegepast worden op een individu of op een groep. 
Een heerlijk weekend om jouw geest en wereld te verruimen met bewustzijn, wijsheid en magie.  


19 & 20 mei 2018 in Antwerpen

 

 
Meer info hier
 
 
 
 
 
 
Maanhut voor Vrouwen
 
15 mei 2018 - 20u tot 21u30
 
Hier krijgen vrouwen elke maand de totale toegang tot hun spirituele aard en hun verbinding met verschillende dimensies om er kracht uit te putten en om deze vervolgens neer te zetten en of te delen met hun community of gezin.
 
 
 
 
 
 
 
Keltisch Sjamanisme 
 
19 & 20 mei 2018 - Antwerpen
 
Tijdens dit weekend duiken we in onze eigen keltische spiritualiteit. We komen in tijden waar het belangrijk is om onze eigen oude religie terug op te nemen en te activeren. 
 
 
 
 
 
 
 
Maori Men's Circle
 
25 mei 2018 - 20u tot 22u
 
Mannen Cirkel vanuit een Maori perspectief. De rollen en verantwoordelijkheden … Hard en zacht. Het beheersen van de Te taha Wairua (vrouwelijke spirituele zijde) en de Te Taha Tinana (Fysieke zijde) 

 
 
 
 
 
 
 
Keltisch Sjamanisme with Fire
 
26 mei 2018 - 10u tot 15u
 
Vuurkracht en creatie . Hoe creëren we zelf onze toekomst en ons welzijn. ‘The eagle’s eye view’  gaan toepassen. “Wij zijn het oude volk en wij zijn het nieuwe volk en onze kracht is sterker dan tevoren”
 
 
 
 
 
 
 
Priesteressen Opleiding
 
8 tot 10 juni 2018 - Ardennen
 
Deze opleiding richt zich naar vrouwen die reeds op een spiritueel pad zijn en die zich willen verdiepen in de vrouwelijke heiligheid van hun ziel om de priesteres in zich te ontwaken.

 
 
 
 
 
 
 
Maanhut voor Vrouwen
 
13 juni 2018 - 20u tot 21u30
 
Hier krijgen vrouwen elke maand de totale toegang tot hun spirituele aard en hun verbinding met verschillende dimensies om er kracht uit te putten en om deze vervolgens neer te zetten en of te delen met hun community of gezin.
 
 
 
 
 
 
 
Workshop : "De Pleiaden"
 
15 juni 2018 - 10u tot 21u
 
De dagworkshop : "Viering van de Pleiaden” met als afsluiter een groot vuur en concert in de tuin. Deze workshop zal jullie in connectie brengen met een bron van wijsheid.
 
 
 
 
 
 
 
Voorouders Dagworkshop
 
17 juni 2018 - 10u tot 15u
 
Deze dag richt zich op de voorouders en wat zij betekenen voor ons op spiritueel en dagdagelijks gebied. Ieder van ons draagt voorouderlijke energie en deze energie kan jouw leven serieus gaan beïnvloeden.
 
 
 
 
 
 
 
Priesteressen Litha
 
21 juni 2018 - 10u tot 17u
 
Litha, middel van de zomer waar de zon op haar hoogste punt staat. De langste dag vol overvloed, vruchtbaarheid en vreugde. Hierbij is de ontvangende en gevende schoot van de Godin onontbeerlijk.
 
 
 
 
 
 
 
Priesteressen Reis Frankrijk
 
25 tot 30 juni 2018 - Katharenstreek
 
Tijdens deze tocht gaan we ons baden in de verfijnde energieën van de Katharen streek en zullen we alle heilige bronnen, grotten, kerkjes en krachtplaatsen in de natuur gaan bezingen en eren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Priesteressen Reis - in de voetsporen van Maria Magdalena


Tijdens deze tocht gaan we baden in de verfijnde energieën van de Katharen streek en zullen we alle heilige bronnen, grotten, kerkjes en krachtplaatsen in de natuur gaan bezingen en eren. Onze wilde natuur van het puurste der ziel zullen we laten opborrelen uit de kerkers van ons bekken. 

Een tocht om tot vrouwelijke vervulling en sensuele onafhankelijkheid te komen. 

 Vrouwelijke verbondenheid gedurende 7 dagen waarbij we dieper bij onze kern komen van wie we waren, zijn en worden. De Mysterieën worden terug geopenbaard voor al wie klaar is om een nieuwe wereld te scheppen. Via verschillende oude methodieken zullen we ons terug herinneren hoe magisch we zijn en hoe we onze magie ten volle kunnen uitoefenen in ons dagelijks leven. De diepe godinnen cultus die dateert ten tijde van Oud Egypte en daarvoor.

23 tot 30 juni 2018 - Katharen streek Frankrijk
 
Meer info hier