6 ноември 2019 г.
Click here to view this email in your browser                   
Само 8 са дните до началото на БЕЗ аварии (14-15 ноември, Гранд Хотел Пловдив) - единственият в България форум за превенция от инциденти на международно ниво 
Това време е ценно за вас, за да прецените дали:
  • Имате нужда от иновации, които минимизират опасностите за производството и персонала ви, правят бъдещето по-предвидимо, позволяват да реагирате бързо и адекватно.
  • Искате да бъдете по-конкурентни.
  • Не пропускате отлична възможност да разширите своите бизнес контакти, да навлезете „надълбоко“ в темата за авариите и да научите за нейни различни аспекти, да споделите нуждите си с лектори, изложители и делегати от 7 държави.
 
 
* ОТСТЪПКИ  

Безспорно, БЕЗ аварии ще бъде полезна среща на представители от широк спектър от индустрии. 
В аванс - част от лекторите и изложителите
 
 
Коника Минолта представя интелигентни видео решения за термално наблюдение и ранното откриване на риск от пожари. В интервю Радослав Календжиев, продуктов маркетинг експерт „Софтуерни и видео решения“, споделя как чрез тях работните процеси могат да се оптимизират и подобрят. Запознайте се с презентаторите Георги Костов и Антон Крантев. 
 
 
 
 
Премиера за България на противопожарна клапа от TROX
За първи път Делян Иванов, регионален управител на компанията, ще презентира най-новата противопожарна клапа с подобрени аеродинамични показатели, които повишават енергийната ефективност, както и продукти за пожарна и димна защита. За повече информация прочетете интервюто.
 
 
 
Кои са новите налични възможности за финансиране?
Деница Николова, Българската асоциация на консултантите по Европейски програми, ще говори за начините на финансиране на внедряването на иновации в предприятията.
Темата е от интерес за малки, средни и големи предприятия.
 
 
 
 
Системите за сигурност и безопасност на Робърт Бош позволяват бърза реакция
„Сред аспектите, които ще разгледаме на конференцията, са бързото откриване на пожар, избягването на фалшиви аларми, интелигентно управление на евакуацията. Заповядайте и на щанда ни, за да видите на живо част от продуктите ни.“ - отправя покана Михаил Бончев в интервю.
 
 
 
 
Ново поколение газдетектори, решения за мониторинг на влажност и температура намаляват критичните ситуации в производствата
В интервю Станислав Михайлов, управител на Делта Инструмент, ни дава информация в аванс за нови продукти на холандски производител и собствени разработки, които ще бъдат показани в изложбената зона. 
 
 
 
 
За ползите от прецизна детекция на утечки и вредни газове говори Любов Николова от Трокуттестгруп
„Българският пазар има нужда от подобен род събитие. Ще представим точните решения, които са обект на темата на форума. Ще акцентираме върху превантивната поддръжка на машини и съоръжения и на продукти, които могат да спасят живот."  Прочетете интервюто

 
 
„Диагностиката на деформации в инфраструктурни обекти предотвратява аварии" - споделя в интервю Валерий Цанов, търговски директор на Скортел.  "Решенията ни за дистанционно автоматизирано наблюдение на дефекти в нови и стари съоръжения помагат за планиране на ремонти и за избягване на инциденти с тежки финансови и екологични последици". - допълва той.
 
КОЙ ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО В КОНФЕРЕНЦИЯТА?
Водещи компании, работещи в областите: ядрена енергетика и енергоразпределение, минна индустрия, химическа промишленост, строителство, индустриално оборудване, производство на велосипеди, IT, банков и застрахователен сектор, производство на акумулатори и батерии, бои и покрития, металообработване, ОВК и ВиК, инфраструктурно проектиране и др.
 
Станете част от БЕЗ аварии.
Свържете се с Таня Булдеева, 088 679 31 72, tanya@viaexpo.com

Присъединете се към групите ни във:     
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".