Hieronder vind je een bericht dat je kan interesseren op jouw weg naar zelfontwikkeling en persoonlijke groei. CHANGE ondersteunt dit initiatief graag. Samen kiezen we voor verandering. Together we CHANGE the world!

Oerzang
Een boek van Marius Engelbrecht

Oerzang gaat over stemexpressie en waarom dit werkt. Het is een lees en doe-boek. Met oefeningen voor als je zelf wilt klinken, voor je plezier en inspiratie en als ontwikkelingsweg. Met verhalen over de kracht van zingen en muziek: zwarte slaven die zich met zingen staande hielden, gevangenen die door te zingen hun kracht en vertrouwen terugvonden, Beethoven als muziektherapeut, en veel meer.

In dit boek ga ik uitgebreid in op de psychologische en energetische achtergronden, ook waarom zoveel mensen zingen en spreken spannend vinden en zich meer inhouden dan nodig is. Stemexpressie werkt helend en bevrijdend. Naar binnen: heling, verzoening, troost. Naar buiten: bevrijding, opstaan, je kracht leven. Dat zie je in de geschiedenis en in de psychologie. En dat zie je in het werk dat ik nu ruim 22 jaar doe. Ook daarvan staan veel voorbeelden in dit boek. Met grote dank aan de vele deelnemers die hebben geholpen door mij toe te staan iets van hun verhaal te vertellen. Het is een reis naar bevrijding en bezield leven.


Klik hier voor een inkijkexemplaar
Feestelijke boekpresentatie
Zondag 7 juli, 13-17 uur, Op Hodenpijl, Schipluiden. Een middag met klinken, spreken en ontmoeten. Als je wilt komen: welkom! Meld je wel even aan via 
info@mariusengelbrecht.nl
 
Meer stemexpressie

Zomerweek 27 juli t/m 3 augustus, Oostraven, Epe (NL)
De helende stem 11 t/m 13 oktober, Oostraven, Epe (NL)
Klink je passie, 1 t/m 3 november, Koningsteen, Kapelle (B)

'Ik denk dat het lied dat ik op het laatst klonk, het meest complete moment van mijn leven was. Ik voelde me helemaal leven, van top tot teen en daar voorbij, mijn klank reikte tot aan het uitspansel. Daarna ongelooflijke stilte.'
Nicky Lamfers


‘En plotseling veranderde de wirwar van stemmen in een geheel, kreeg een eigen harmonie en werd tot een machtige, oeroude en niet te stoppen stroom en ik stond daar volledig gefascineerd, voelde me getuige van iets eeuwigs, van ontelbare stemmen van oeroude zielen. Zo, dacht ik, zullen de mensen gecommuniceerd hebben voor hun de taal gegeven werd.’ 
Matthias Firnau
 
 
Begeleiding
Marius Engelbrecht

 
'Ik geef nu ruim twintig jaar workshops en trainingen in stemexpressie en persoonlijke ontwikkeling, naast individuele sessies. Stem en gezang zijn voor mij nog steeds een bron van verwondering en ontroering. Ik verheug me elke keer weer: met een groep mensen de diepte in, klinken, zingen, onszelf ontdekken en bevrijden en veel meer. Mensen op hun mooist, kwetsbaar en krachtig, de groep als ondersteunend koor, getuigen van elkaar'.

Je hoeft niet te kunnen zingen om aan stemexpressie te doen.

 
 
Info en aanmelding: 

www.mariusengelbrecht.nl 

tel. 0031-70-3545573 / 0031-6-48494358
 
Het project CHANGE zorgt voor meer bewustwording in deze wereld van verandering.
 
Gestart in 2010 als een blad met de naam CHANGE think positive, dat sinds 2016 on hold staat. Hoofdredactrice Gina De Groote zet haar missie intussen verder in een andere vorm. Met de haar eigen groeitrajecten rond haar boek My CHANGE raakt ze vele harten. Het vroegere redactiekantoor werd omgetoverd in The house of CHANGE in Herent. Waar bewuste veranderaars elkaar ontmoeten!

Veel inspiratie vind je op thehouseofchangeinherent.be en ginadegroote.be 
en op de Facebook pagina's met dezelfde naam.
CHANGE Mail Change the Word bvba
Diependaalweg 6 – 3020 Herent – België
T +32 (0)16 29 75 32 – M +32 (0)475 58 53 62
BTW BE 0825 066 261 – IBAN BE02 7340 2918 0740
mail@changemail.be