Ontdek de wereld vanaf het water
 
Nieuwsbrief week 33
 
Waterpret tijdens tropische
editie Zondag onder Zeil
 
Met temperaturen van boven de 30 graden was de afgelopen Zondag onder Zeil een tropische editie. Dankzij het warme weer hadden veel bezoekers hun zwemkleding meegenomen. Goede zet, want bij Forteiland Pampus kon er een verfrissende duik genomen worden. Na afloop kregen we veel leuke reacties binnen.
 
 
Zo schreef Willem op onze website:
 
Zondag 9 augustus gevaren. Wat een fantastische ervaring, alles was "TOP". Vriendelijkheid, catering, de bemanning, accordeon en zelf nog aan het roer gestaan (1e stuurman). Allen dank hiervoor. En natuurlijk mijn lieve schoonmoeder die 90 jaar is geworden. Een aanrader.

 
Zomerse aanbieding Zondag onder Zeil
Driemastklipper de Sanne Sophia

 
Profiteer van onze zomerse aanbieding en zeil mee met Zondag onder Zeil. Gebruik de volgende kortingscode:  
 
DMZ2020FBAUG
 
en de tweede persoon vaart voor de helft van de prijs mee! 
 
 
Sanne Sophia krijgt nieuw jasje
 
 
Onze Sanne Sophia krijgt een nieuw jasje. Deze week zijn we druk bezig met het schilderen van de buitenkant van het schip. Ondanks het warme weer wordt er hard gewerkt om het schip weer een mooi en glanzend uiterlijk te geven. Aanstaande zondag vaart de Sanne Sophia weer stralend uit met een fris geverfd uiterlijk.
 
 
Muider Hardzeildagen
Driemastklipper de Sanne Sophia
 
Beleef de Muider Hardzeildagen aan boord van driemastklipper de Sanne Sophia. Dit jaar vindt dit zeilevenement in het weekend van 24 en 25 oktober plaats. Tijdens dit weekend vaart een grote vloot aan zeilschepen het Markermeer op om te racen en samen het seizoen af te sluiten.
 
De Muider Hardzeildagen vanaf het water beleven? Zeil mee!
 
 
Agenda augustus
 
Zondag onder Zeil 
 
Rondje Amsterdam
Volendam voor de boeg
 
 
 
 
Ideeënbus
 
Heb je een suggestie, goed idee voor een vaararrangement of een idee om onze dienstverlening te verbeteren? Laat het ons weten en maak kans op 50% korting op 1 van onze tochten. 
 
 
 


 
Tallship Thalassa: Whiskyzeilexpeditie
 
Beleef het zeilen met Tallship Thalassa en ga op Whiskyzeilexpeditie naar Schotland. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de expeditie van 29 augustus t/m 9 september.
 
Last-minute korting: 15%!
 
 
 
Algemene informatie over:

 
 
 
 
 
 
Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je in via onze website.
 
Volg ons op:
 
 
Informatie en reserveringen
Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.