10 февруари 2020                                               
 
 
Когато говорим за енергия - ключовите думи са сигурност, независимост, ефективност и въглеродна неутралност. Докато Турция и Гърция развиват на висока скорост своите енергийни мощности, използвайки геотермална и слънчева енергия, България се превърна във вносител на енергия.  
seeSUSTAINtec (7-9 април, София) ще представи напредъка в енергийните технологии и как можем да интегрираме множество решения, за да подобрим енергийната си ефективност. България има голяма необходимост от прогрес в тази област, защото тя е сред най-енергийно неефективните държави в Европа. Изявата ще подчертае възможностите за икономически растеж, базиран на иновации и знания, и за постигане на по-чиста околна среда. 
В този бюлетин даваме думата на г-жа Джан и г-н Христосков, за да анонсират от първо лице какви продукти ще покажат, да споделят своите планове. Интересни продуктови презентации разширяват обхвата на seeSUSTAINtec през 2020 г. 
 
Приятно четене, 
от екипа на Виа Експо
 
Ако и вие имате ново решение, станете част от seeSUSTAINtec
(ЕЕ и ВЕИ, Интелигентни градове, Управление на отпадъци и Чистота на въздуха)
 
 
 
SKE Engineering има интерес да открие свое поделение в България
Интервю с Хейнан Джан, SKE Engineering GmbH
 
Уважаема г-жо Джан, защо решихте да участвате в seeSUSTAINtec? Ние имаме VAP статут (риселър с добавена стойност на Huawei FusionSolar) и се грижим за пазара в Централна и Източна Европа, който включва и България. Считаме, че seeSUSTAINtec е добра възможност за нас да се срещнем лице в лице с инсталатори, EPC контрактори, инвеститори и да дискутираме перспективите.
 
SKE Engineering GmbH ще представи инверторите Huawei за жилища и търговски обекти, за ютилити сектора. Повече
 
 
Кои други компании се присъединиха към събитието?
Филтър ще представи когенерационни системи за производство на енергия за промишлеността под формата на пара, топла и студена вода, термично масло или горещ въздух.

• Все повече компании искат да сертифицират и продадат емисиите си, да намалят своя въглероден отпечатък. Либра Енерджи предоставя тази възможност и осигурява достъп до световни пазари на въглеродни емисии. Нейни клиенти са и фирми, които желаят да печелят от ценовите движения и да инвестират в тези пазари.

• Фирма DTS - „Цифрови преносни системи” предлага UPS системи и устройства за резервно захранване на консуматорите, комутационна апаратура, дизелови агрегатори.
 
 
 
 
Оборудване за пелетизиране превръща отпадъците в продукти с висока добавена стойност
Интервю с г-н Хистосков, управител на Исав-1
 
Уважаеми г-н Христосков, кое Ви мотивира да участвате в seeSUSTAINtec? Възможността да се срещнем с нови клиенти и да ги запознаем с нашите иновативни технологии за рационално оползотворяване на отпадъците от производствата им.
 
Какви решения ще представите? Оборудване за пелетизиране на дървени трици, слама, люцерна, трици, слънчогледови люспи и други суровини. Повече
 
 
Покана за включване към бизнес делегация по време на международното търговско изложение
WIN EURASIA 2020, Истанбул, 12 – 15 март 2020 г.

Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, партньор на събитията на Виа Експо, ви кани да се присъедините към търговската мисия в рамките на международното търговско изложение WIN EURASIA 2020 (12-15 март, Истанбул). Изложението ще привлече фирми от следните сектори: индустриални енергийни системи, металообработване, заваряване, повърхностни технологии, интегрирана автоматизация, авто-мото системи и решения.
Фирмите в мисията ще получат безплатно настаняване, участие в B2B срещи, Ползване на общ щанд и др. Повече
 
 
 
Част от партньорите на seeSUSTAINtec
Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество е международна регионална икономическа организация на страните от Черноморския регион. Тя насърчава международното сътрудничество и помага за развитието и напредъка в областите: енергетика, околна среда, банково дело, търговия и др. 
• InstalNews.ro e румънски уеб сайт, който публикува новини за вентилационни, климатични, отоплителни системи, за нови технологии за производство на възобновяема енергия.
 
При интерес за участие, свържете се с Таня Булдеева на тел. 032/960 011, 088 679 31 72, tanya@viaexpo.com.
 
Последвайте ни в групите ни във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".
 Организатор: Виа Експо - www.viaexpo.com