Nieuwbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF
 
NOVEMBER 2017
Diensten in onze webshop
DienstenVeel hulpmiddelen die vergoed worden door uw zorgverzekeraar, worden door onze servicemedewerkers bij u afgeleverd met een instructie. Maar het is natuurlijk heel goed denkbaar dat u na enige tijd toch weer vragen hebt.
 
Wilt u de instructie graag nog eens herhalen? Loopt u na ingebruikname van uw hulpmiddel tegen dingen aan die u bent vergeten? Of was u bijv. als ouder of begeleider niet in de gelegenheid om bij de instructie aanwezig te zijn?
 
Onze servicemedewerker komt graag bij u langs voor een opfrisinstructie, extra instructie, of herhaling. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u deze diensten nu eenvoudig aanvragen via onze webshop.
 
Kom in beweging, speel en leer met lichtgevende knoppen en een iPad
CosmoCosmo is een set slimme schakelaars of "Cosmoids", die je combineert met een speciale app op de iPad. De Cosmo spellen laten de Cosmoids in verschillende kleuren en volgordes oplichten en maken zo duidelijk welke Cosmoid je wanneer moet raken.
 
Maak muziek, vertel een verhaal, probeer reeksen van kleuren te onthouden, of probeer zo snel mogelijk de Cosmoids van jouw kleur te raken. Speel Cosmo zittend, liggend, staand, springend of rennend door de kamer. Zet Cosmo aan en niemand kan zich nog inhouden om meteen mee te spelen!
 
Heeft uw instelling nog budget over voor 2017? Plaats voor kerst uw bestelling en wij zetten de factuur graag nog op 2017 voor u.
 
 
Kent u Sprint al?
Sprint
Sprint is een lees- en schrijfhulp voor kinderen, jongeren en volwassenen die moeite hebben met lezen, schrijven en spellen, bijvoorbeeld door dyslexie. Sprint is een zeer compleet hulpmiddel voor school, studie, werk of privé, dat zijn waarde inmiddels ruimschoots heeft bewezen.
 
Sprint is nu ook verkrijgbaar bij rdgKompagne!
 
 
Acticomm in actie, laatste maand!
Acticomm
Om de overname van Acticomm te vieren, geven wij 500 euro korting op de aanschaf van een Acticomm. Deze actie geldt nog tot 31 december 2017, dus wees er snel bij!
 
Heeft uw instelling nog budget over voor 2017? Plaats voor kerst uw bestelling en wij zetten de factuur graag nog op 2017 voor u.
 
 
Introductietraining Score
Score voor Mind Express
Vorige maand introduceerde Jabbla het kant-en-klare symboolvocabulaire Score, een wetenschappelijk onderbouwde bladenset die draait onder Mind Express.
 
Volgend hierop organiseert Jabbla nu in samenwerking met rdgKompagne een introductietraining. In deze training leert u meer over de achtergrond van Score, krijgt u een uitgebreide demonstratie van de mogelijkheden en gaat u zelf aan de slag met diverse oefeningen.
 
 
PODD nu ook als dynamisch vocabulaire
PODD COHJabbla heeft het PODD communicatiesysteem nu ook beschikbaar gemaakt als dynamisch vocabulaire. Dit betekent dat de gebruiker met behulp van zijn of haar communicatiehulpmiddel zelf kan doorklikken naar de verschillende PODD-pagina's.
 
 
Nieuw in TouchToTell: persoonlijke oefeningen
TouchToTell persoonlijke oefeningenEr is weer een nieuwe update verschenen van de TouchToTell app. Deze update maakt het mogelijk om naast de ruim 100 standaard beschikbare oefeningen ook uw eigen oefeningen te maken en gebruiken.
 
U kunt uw TouchToTell app updaten via de App Store.
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld, of omdat u bent opgenomen in het relatiebestand van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder.