Nieuwsbrief - Mei 2019
“Materieel Portaal: nieuwe functionaliteiten”
 
Eind februari is de standaard versie van ons nieuwe Be-Sync Materieel Portaal opgeleverd. Sinds de oplevering heeft inmiddels Hurks B.V. het Materieel Portaal in gebruik genomen en binnenkort volgt Klop Verhuur. Uiteraard brengen we u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Het Materieel Portaal is 100% responsive en is dus te gebruiken op elk willekeurig mobiel apparaat en op iedere gewenste locatie. Het Materieel Portaal schaalt namelijk geheel automatisch mee met uw apparaat en is voorzien van alle bekende mobiele handelingen. Denk bijvoorbeeld aan eenvoudig inzoomen en het snel swipen tussen de verschillende schermen.

De meest recente functionaliteiten staan hieronder kort beschreven. Voor een uitgebreidere omschrijving van de functionaliteiten klik hier
.

Materieel Sets: binnen 4PS Construct Materieel is het mogelijk om Materieel Sets aan te maken. Binnen deze Sets zijn één of meerdere materieelsoorten gekoppeld.

Rollen: het is nu mogelijk om verschillende rollen toe te kennen aan een gebruiker.


Persoonlijke favorieten: eenvoudig meerdere favorietenlijsten te maken per gebruiker.

Snel bestellen: deze functionaliteit maakt het mogelijk om een bijvoorbeeld een Set met materieel snel te bestellen direct vanuit de catalogus.

Materieel catalogus: met het Materieel Portaal wordt het mogelijk om binnen de catalogus tot wel 9 categorieën te gebruiken. Deze categorieën kunt u geheel zelf beheren vanuit Navision.

Snel navigeren van Aanvraag ⇔ Order
: vanuit het locatie dashboard kan een gebruiker snel navigeren naar zijn materieelaanvraag en kan vanuit de aanvraag navigeren naar de desbetreffende order en weer terug.


Lees hier het volledige artikel en bekijk een impressie »
 
Direct kiezen voor het nieuwe moderne Be-Sync Materieel Portaal?
 
Bezoek onze website »  of bel    0318 - 43 82 26.
 
“Be-Sync on Tour: Microsoft Ignite 2019, RAI Amsterdam”
Afgelopen maart waren een aantal collega's van Be-Sync aanwezig bij Microsoft Ignite - The Tour, Amsterdam. Twee dagen lang stond de RAI in Amsterdam in het teken van alle komende ontwikkeling binnen het Microsoft platform. Wij waren voral geïnteresseerd in de nieuwe functionaliteiten binnen Office 365 en dan met name Teams, SharePoint, OneDrive, Flow et cetera.

Het algehele beeld dat wij deze dagen gekregen hebben is dat Microsoft nog harder en sneller gaat inzetten op haar filosofie 'Cloud First'. Nieuwe functionaliteiten zullen eerst uitkomen in de Cloud en daarna pas op de OnPremise applicaties. De Cloud faciliteert immers een veilige en ruime omgeving, waar met alle vertrouwen in gewerkt kan worden.

Voor het werken met Office 365 in de Cloud krijgt Microsoft Teams een steeds prominentere rol. Dit is goed af te leiden uit de hoge mate van ontwikkeling van de applicatie. Teams wordt sterk gepositioneerd als de hub binnen Office 365. Groepen kunnen per project of afdeling op een eigen gezamenlijke plek samen werken, met of zonder toegevoegde gasten van buiten de organisatie.

Vanwege de kanalenstructuur binnen de teams, blijven documenten en de bijbehorende communicatie overzichtelijk gegroepeerd. Een krachtig automatisch versiebeheer op de achtergrond maakt dataherstel tot in de laatste 30 dagen mogelijk. Realtime co-creatie met chatfunctie zorgt ervoor dat hetgeen in het document ook onderling besproken is wordt opgeslagen en weergegeven in de gespreksrol van het kanaal. Voor ieder ander teamlid inzichtelijk, heel het team up to date!

Skype voor Bedrijven wordt volledig geintegreerd in Teams, dus vallen hier ook alle vormen van communicatie op zijn plek. Gepland of ad hoc vergaderen, chatten met of zonder audio/video onderling of in een (selecte) groep, het is allemaal mogelijk binnen Teams. Ook kunnen vergaderingen worden opgenomen met transcriptie, zodat terugzoeken in de video van de vergadering eenvoudig wordt. Deze wordt namelijk automatisch in het kanaal opgeslagen. Handig wanneer u een bespreking heeft moeten missen.

Met de spil van Office 365 eenvoudig werken vanuit hetzelfde scherm en met 1 muisklik toegang tot andere gewenste applicaties. Denk aan Planner voor taken, OneNote voor notities en verslagen en het moderne SharePoint voor integratie van het laatste (gepersonaliseerde) nieuws in de vorm van een fraaie nieuwssite.

Samen werken in een wolk van vertrouwen.. La vie est belle!

 
Ook gaan werken met Microsoft Teams binnen Office 365 in de Cloud?
Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.
 

Laatste nieuws

Regionaal Historisch Centrum Eindhoven (RHCe) kiest voor Office 365
Onlangs heeft Be-Sync een akkoord bereikt met het RHCe om samen aan de slag te gaan met de implementatie van Office 365. De focus van het project ligt op het gebruik van Microsoft Teams en SharePoint.
 
Be-Sync ondersteunt DOWR (Gemeente Deventer,
Olst-Wijhe en Raalte)
Sinds september 2018 ondersteunen en adviseren wij DOWR (Samenwerking bedrijfsvoering van de Gemeente Deventer, Olst-Wijhe en Raalte) op het gebied van SharePoint en Office 365 voor circa 1500 gebruikers.
 
   

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van onze producten

© Copyright Be-Sync B.V. 2019