Nieuwsbrief - Oktober 2019
"Project nieuwe digitale werkomgeving Office 365 voor RHCe geslaagd”
Het Regionaal Historisch Centrum Eindhoven (RHCe) is een dienstonderdeel van de Metropoolregio Eindhoven, een openbaar lichaam op basis van de Wet gemeenschappelijke regelingen. Het is een archiefdienst en houdt toezicht op de vorming en het beheer van archieven en informatiebeheer bij de betrokken gemeenten en openbaar lichamen in de Metropoolregio Eindhoven. Na twintig jaar zijn overheden wettelijk verplicht hun archieven over te brengen naar de archiefbewaarplaats. Het RHCe zorgt dat het materiaal voor iedereen raadpleegbaar is, nu en in de toekomst.
 
 
Om de interne werkwijze te moderniseren heeft het RHCe de stap gezet om te gaan werken met OneDrive en Microsoft Teams vanuit de bestaande Office 365 omgeving. Be-Sync heeft samen met een interne RHCe projectgroep de nieuwe digitale werkomgeving ingericht. Tijdens de werksessies is op constructieve wijze vorm gegeven aan deze inrichting. Hierdoor ontstond gaandeweg consensus over de optimale werkwijze voor het efficiënt samen werken aan en met documenten, de communicatie erover en de opslag ervan. Ook de ‘governance’ (beleidsdocument met de ‘spelregels’) en de afstemming van de training voor de tweeëntwintig eindgebruikers zijn tijdens deze werksessies opgesteld ...
 
 
Ook interesse in samen werken in de nieuwe digitale werkomgeving die Office 365 heet?
Bezoek onze website »  of bel    0318 - 43 82 26.
 
"Klaar voor het nieuwe decennium met Office 365”
In een eerdere Be-Sync nieuwsbrief hebben wij al aangegeven dat de manier van samenwerken (samen-werken) sterk zal veranderen. We gaan meer digitaal en integraal in de Cloud samenwerken! Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en zijn er weer talloze stappen gezet naar de Cloud door organisaties uit vrijwel alle branches. En het aantal organisaties dat volgt zal in 2020 alleen maar groter worden en ook steeds sneller gaan groeien. De mogelijkheden om met Office 365 huidige werkwijzen te moderniseren en te digitaliseren zijn te over: van het creëren en behouden van één waarheid met het oog op documenten en versiegeschiedenis, tot het optimaliseren van vele verschillende soorten processen door automatisering door de gehele organisatie heen.
 
U profiteert met Office 365 van:
  • een besparing van extra kosten voor het gebruik van Office toepassingen
  • een onderhoudsvrije omgeving in de Cloud met goede beveiliging
  • een volledig schaalbare werkomgeving op mobiele apparaten, altijd en overal raadpleegbaar
  • de continue nieuwe ontwikkelingen en (kleine) updates
  • een keur aan apps, zoals Microsoft Teams, SharePoint Online, Planner, OneNote, Delve en Flow
  • de mogelijkheid tot het écht (samen)werken in een moderne werkomgeving; klaar voor de toekomst!
Met de keuze voor Office 365 stapt uw bedrijf de toekomst binnen en kiest u voor een schaalbare IT-oplossing door flexibiliteit in de aanschaf van het aantal licenties. Er zijn verschillende licenties verkrijgbaar en  er wordt voor bedrijven voornamelijk een onderscheid gemaakt in ‘Business’-licenties en ‘E-licenties’. Dit is voor het overgrote deel gebaseerd op een verschil in het aantal gebruikers per licentie en het beveiligingsniveau.
 
Be-Sync adviseert u graag in de keuze voor de juiste licentie(s) voor uw organisatie!
 
 
Enthousiast geworden om samen te gaan werken in Office 365 vanaf het komende decennium?
Bezoek onze website »  of bel    0318 - 43 82 26.
 

Laatste nieuws

Dura Vermeer vervangt oude webshop door het nieuwe Be-Sync Materieel Portaal
Ter modernisering wil Dura Vermeer voor het materieel graag de overstap maken van onze Materieel Webshop naar ons nieuwe Be-Sync Materieel Portaal.
 
BAM Mat België gaat gebruik maken van het nieuwe Be-Sync Materieel Portaal
Het Be-Sync Materieel Portaal gaat internationaal! Voortgekomen uit ons partnerschap met 4PS International, zijn wij door Scapta (België) aanbevolen met ons nieuwe Be-Sync Materieel Portaal.
 
   

Een aantal voorbeelden van onze producten:

© Copyright Be-Sync B.V. 2019