Nieuwsbrief
AMGEN Singelloop Breda
 editie juli 2020
Niet massaal samen, maar samen massaal in 2020!
  
Eerder ontvingen jullie al een bericht over de eerste Alternatieve Singelloop in Breda. Tijdens deze editie loop je volgens goed Brabants gebruik vanuit de achterdeur. Start- en finish liggen bij jouw eigen huis. Of op een andere plek waar je gaat lopen natuurlijk. 
 
Weet jij het al: de inschrijvingen zijn geopend! Kijkend naar de eerste reacties op social media hebben jullie er nu ook al ontzettend veel zin in! In deze nieuwsbrief kijken we vooruit richting de 'Go the alternative way'! 

Zoals altijd wensen we je veel leesplezier. Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl!
  
 
 

De uitreiking van het eerste Singelloop Breda
Run2Remember loopshirt 2020!
   
Op vrijdag 24 juli nam Burgemeester Paul Depla het eerste Run2Remember shirt in ontvangst. Een mooi moment waar extra is stilgestaan bij de eerste Alternatieve loop van Breda
   
Eerder vermelden we al dat het bijzondere shirt het thema ‘Run2Remember’ draagt en refereert aan het jaar waarin de wereld te maken had en heeft met het coronavirus.
 
Gemist? En benieuwd naar het bijzondere verhaal achter het shirt? Of wil jij zo'n mooi shirt bestellen? Klik dan snel door...
  

Ben (én loop) jij ook mentaal voorbereid?  
 
Tijdens het (hard)lopen ben je als een kind in de speeltuin. Oftewel, je bent nergens anders mee bezig dan met jouw sport. Is dat niet heerlijk? Over het algemeen worden fysieke, technische en tactische vaardigheden goed getraind. Maar hoe train je jezelf mentaal? Daar heeft Sportpsycholoog Stéphanie Kuiper een antwoord op.
 
Als Sportpsycholoog zorgt Stéphanie ervoor dat sporters, teams en coaches optimale sport prestaties leveren. Wil jij ook zo'n individueel coachingstraject? In samenwerking met de Singelloop geeft Stéphanie 4 deelnemers de kans op een optimale voorbereiding op 4 oktober!
 
Benieuwd? Lees snel verder! Ook om te kijken wat jij direct al kuhnt doen om je voor te bereiden op de Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken 2020. 
 

Loop jij mee op 4 oktokber?   
 
Sinds 27 juni is het voor iedereen mogelijk om in te schrijven voor de unieke editie! Heb jij je al ingeschreven?
 
Dit jaar doen we de AMGEN Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken. We starten tegelijkertijd om 10.45 uur, maar je loopt op een zelfgekozen plaats. Dus geen groot georganiseerd evenement, maar gewoon in je eigen buurt of woonplaats. Kijk hier voor meer informatie!
 
Ben jij er bij? Schrijf je dan snel in!
 

Dé musthave van 2020: Singelloop Breda City Sockss!  

Ongetwijfeld dé mode-hit van zomer 2020 in Breda & Omstreken: De Singelloop Breda City Sockss 2020! In samenwerking met sponsor Albert Heijn Breda en de Bredase start-up That Sockss hebben we een te gek ontwerp weten om te zetten in een premium sok in een luxe verpakking.
 
De ‘Singelloop Breda City Sockss’ zijn vanaf maandag 17 augustus 2020 exclusief verkrijgbaar bij 15 Albert Heijn winkels. Deze premium kwaliteit sokken zijn verpakt in een speciaal ontwikkelde luxe geschenkverpakking en kosten € 9,95 per paar. Van elk verkocht paar wordt € 0,50 afgedragen aan het goede doel.
 
Benieuwd waar je de sokken kunt scoren? 


Businessrun: staat jouw team al in de startblokken?
 
Normaal gesproken is het Chassé Theater het thuishonk van de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun. Helaas is dat dit jaar geen optie. Om toch een beetje het gevoel van de ‘normale’ Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun te kunnen ervaren heeft het Business team een gaaf alternatief bedacht!

We hebben voor deze unieke editie een bijzonder startnummer ontwikkeld. Zoals je van ons gewend bent, ontvangen Businessrun deelnemers zowel hun bedrijfsnaam als hun eigen naam op het startnummer. Ook ontvang je als deelnemer dit jaar de unieke herinneringsmedaille. Klik hier voor de sneak-preview. Maar er is nog veel meer... lees snel verder

Ondanks (en misschien wel juist door) de rare tijden waar we momenteel in leven, wordt deze alternatieve editie van de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun, een bijzondere editie die je niet wil missen!
 
Inschrijven dus, dan is jouw deelname verzekerd en staat jouw bedrijfsnaam als één van de eerste op onze speciale Businessrun Deelnemerspagnina 2020
 
 

Die zijn goed bezig!  
     
Op zondag 8 juli was het zover: de 1e gezamenlijke trainingsloop voor de Alternatieve loop op zondag 4 oktober. Want ook de Stichting 40 van Breda heeft besloten om het mooie initiatief op 4 oktober 2020 door te laten gaan. 
   
Op dit moment is iedereen druk bezig met alle (loop)voorbereidingen. Het wordt in ieder geval een alternatieve loop van 40 km op zondag 4 oktober 2020. Want juist in tijden als deze hebben de 2 goede doelen de steun ongelofelijk hard nodig. Stichting 40 van Breda steunt: Stichting Driving Nurses en Stichting Usher Syndroom.
 
Benieuwd hoe ze dat aanpakken? Bekijk snel de vlog, en wie weet zien ze jou wel bij de tweede trainingsloop! 
  

Onze partners: