Click here to view this email in your browser                 Споделете с приятели
 
 
Здравейте, 
През започналия вече активен отоплителен сезон няма как да не акцентираме на нови технологии, които се използват в областта на отоплението. Даваме Ви информацията в аванс за фирми, които ще вземат участие в 15-тото издание на изложбата за ЕЕ и ВЕИ. Мястото за среща на професионалисти и представяне на последните новости в сектора.
Какво ще можете да видите?
Качествената италианска марка Ravelli, отличаваща се с висока степен на автоматизация и непретенциозност към типа използвани пелетиУникалният дизайн, премиум качество на използваните материали поставят марката на едно от челните места при високият клас производители на пелетни уреди в Италия.
Ако желаете да получите повече информация за участие, моля изпратете Предварително запитване
Възползвайте се от последната отстъпка до 1.12.2018
Паралелни събития: Интелигентни градове, Управление на отпадъци и рециклиране
За контакти: tanya@viaexpo.com, office@viaexpo.com, тел.: 032/ 512 905, 512 900
Организатор: Виа Експо
Присъединете се към групите ни в социалните мрежи      
 
Напомняме ви, че Виа Експо съдейства на български фирми за участие на изложби в други държави. Свържете се с нас при интерес към чужди пазари.

В ТОЗИ БЮЛЕТИН
• Запознайте се отблизо с ефективността на камините и котлите на пелети Ravelli, предлагани в България от Куоре Терм
• Нови партньори на събитието 
 
ИНТЕРВЮ с Веселин Балемезов, управител на Куоре Терм ЕООД
 
 
 
 
 
 
Г-н Балемезов, разкажете накратко за продуктите, които предлагате.
От 2012 г. фирма Куоре Терм е официален представител и дистрибутор на пелетни съоръжения с марката Ravelli. Марката Ravelli- 100% “made in Italy” вече над 35 години е синоним на изключително високо качество, надеждност, иновативност в разработването и влагането на нови технологии, лесна и даваща 100% сигурност експлоатация на уредите. Сензори на зоните за отваряне и затваряне и наличието на механизми гарантират максимална безопасност на продуктите. Софтуерът за управление ви позволява да поддържате всичко под контрол.
 
Как Ravelli улеснява клиентите си с приложението за дигитално управление?Посредством Wi-fi модул потребителя има възможност да управлява пелетната камина и от разстояние. Инсталирайки приложение на смартфона имате пълен контрол на топлината във вашият дом, без значение къде се намирате. 
 
Кои са предимствата на камините и котлите на пелети Ravelli?
Един от основните приоритети на компанията Ravelli е налагането на продукти, при употребата на които интервенцията от страна на потребителя е сведена до минимум. Кликнете тук, за да прочетете цялото интервю
 
 
 
 
 

Австрийската асоциация за компост и биогаз е дългогодишен партньор на събитието на Виа Експо в Югоизточна Европа за възобновяеми енергийни източници и енергийна ефективност. www.kompost-biogas.info. 


Асоциацията организира ежегодно популярната австрийска среща на биогаз индустрията с подкрепата на klimaaktiv, инициативата за защита на климата на Федералното австрийско министерство за устойчивост и туризъм (BMNT). За повече информация, кликнете тук
 
 
 
 
Енерджи ревю е българското списание за продукти и технологии за енергетиката. Излиза от началото на 2010 г. Списва се от специалистите, които от 18 години правят индустриалното списание на България – Инженеринг ревю. Фокусирано е върху актуална продуктова, техническа и браншова информация от областите: Енергийна ефективност, Топлоенергетика, Електроенергетика, ВЕИ енергетика, Ядрена енергетика, Газификация, въглища, нефт. http://energy-review.bg/
Съобразно новите правила GDPR повече за нашата политика за поверителност и защита на личните данни може да намерите тук. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".