8 Bots die 24/7 365 dagen voor jou werken!!
 
Hallo  ,
 
Na een tip van één van mijn relaties hebben wij begin deze maand een account geopend bij Digiebot. Uiteraard hebben wij ons eerst goed geïnformeerd over Digiebot d.m.v. het bekijken van een aantal video’s, die beschikbaar zijn op de backoffice, we hebben een webinar gevolgd en op basis van deze kennis kwamen we tot de conclusie dat dit platform wel HEEL BIJZONDER is.
 
Ik heb o.a. de video van 3 september bekeken, met de business presentatie en een Q&A door Doug Kyle, de CFO en mede-oprichter van Digiebot.
 
De informatie die ik van belang vond heb ik hieronder kort samengevat:
 
het EERSTE deel is de presentatie >>> 00:00 / 27:18
het TWEEDE deel is de Q&A, open voor deelnemers en niet-deelnemers >>> 27:18 / 43:28
Na het openen van een account en het invullen van alle gevraagde gegevens en nadat de verficatie rond was hebben we bitcoins overgemaakt.
 
Dit  overgemaakte geld - bitcoin of usdt of beide – staat absoluut veilig, omdat je het moet overboeken naar jouw Binance.com - of Kraken - of Binance.us-account en via een API worden de tradings gedaan door 8 digiebots ... (API is een verbindingscode tussen Binance en Digiebots). Digiebots kan dus nooit bij jouw geld komen.  
 
Ik ben ook zeer enthousiast over de support. Deze is echt geweldig ! Er is een Skype groep waar ook medewerkers van Digiebot-support aan deelnemen. Wij hadden een paar vragen en die werden direct beantwoord. Ook kan je via een Zoom meeting persoonlijke ondersteuning krijgen. 
 
Vanaf begin oktober denk ik dat mijn Digiebot echt goed draait. Ik weet dat de  instellingen juist zijn omdat ik deze samen met mijn upline en Deborah Caswellheb gecheckt tijdens een zoom meeting waarbij zij kon mee kijken op mijn scherm. Weer een voorbeeld waarom ik zo enthousiast ben over de support.
 
Kort samengevat:

Voor meer informatie en het aanmaken van een account klik je op deze link:
https://digiebot.com/get-started.php?referral_id=19920&commission_plan=1 
Je sponsor is mijn partner “Evelien Brouwer”

Heb je geen Binance account maar er HIER een aan.
PS. Binance geeft heeft binnenkort een VISA Card uit waarmee je vanuit je account kan betalen met BTC’s!

 
DIGIEBOT PAST VOORTDUREND HET SYSTEEM AAN
TEN GUNSTE VAN DE DEELNEMERS.