Cari amici, beste wijnvrienden, 
 
Het Corona-virus heeft ons leven serieus door elkaar geschud, maar als er ons één iets is opgevallen de afgelopen maanden, dan is het wel dat wijnliefhebbers nog intenser genieten van een goed glas wijn in hun kleine bubbel. En ja, we pleiten met Stappato ook schuldig :o)
 
Lancering najaarsprimeur
 
Naar jaarlijkse traditie lanceren we in augustus onze najaarsprimeur. Het is met zes domeinen een iets compactere versie geworden, daar er enkele wijnhuizen de lancering van hun nieuwe toppers hebben uitgesteld tot begin 2021. De domeinen die evenwel present tekenen, zijn niet van de minste: Roagna, Nervi, Giuseppe Mascarello, Luigi Einaudi, Grattamacco en Arianna Occhipinti.
 
Als bijlage kan je de informatiebundel en bestelbon terugvinden. Zoals steeds hebben snelle beslissers een streepje voor. Snel zijn is en blijft de boodschap want de beschikbare allocaties zijn vaak bijzonder klein.
 
Stappato Openflessendagen
 
We krijgen regelmatig de vraag of er in het najaar een  grote degustatie zal plaatsvinden. Momenteel staat het weekend van 13 tot 15 november 2020 aangevinkt in de agenda, maar alles hangt natuurlijk af van hoe de situatie in België evolueert. We kijken naar opties waarbij iedereen per bubbel een tafel krijgt aangewezen en waarbij jullie mét mondmasker worden bediend, genre restaurantformule. We willen evenwel niet inboeten qua beleving en we willen de veiligheidsvoorschriften 100% kunnen garanderen. We houden jullie op de hoogte.
 
Veel leesplezier & stay safe! 
 
Salute e saluti,
 
Jens, Jeroen & Robin
 
© 2020 Stappato, www.stappato.be