AMGEN Singelloop Breda
Campanile Bedrijvenloop
8 juni 2015
  
Samen aan de start
  
Op 4 oktober is het zover: alweer de 30e editie van de oergezellige Bredase Singelloop met natuurlijk speciaal voor bedrijven de Campanile Bedrijvenloop. De inschrijving is gestart.
 
Eerste inschrijvers bedrijvenloop
Koninklijke luchtmacht Breda was dit jaar de eerste. Maar ook AIB Vincotte Nederland BV, IMB – van Ginneken en IKEA waren er snel bij.
 
 
In 2014 ontving de Singelloop 477 teams van in totaal 133 bedrijven!

Teams en deelnemers aanmelden tot 17 september
 
Inschrijven: hoe het werkt
Als bedrijf kan je meerdere teams aanmelden voor verschillende afstanden: de 5 km, 10 km en de halve marathon. Een team bestaat uit maximaal 5 deelnemers.
 
Code
Na aanmelding ontvang je een persoonlijke code. Bewaar deze code goed want die heb je nodig om deelnemers in te voeren. De namen van de deelnemers hebben wij nodig om startnummers toe te wijzen.
 
Op 17 september sluit de inschrijving om 20.00 uur. Zorg je ervoor dat de namen van de deelnemende collega’s voor die datum ingevuld zij? Na 17 september kunnen er namelijk geen aanpassingen meer doorgevoerd worden. 
 

Looptijd inschatten
 
Groepsgewijze start
De 5 en de 10 km zijn zeer gewilde afstanden. Bij de start is het dan ook erg druk. Om alles in goede banen te leiden, vindt zal op deze afstanden een gefaseerde start plaats. Dat betekent dat met vaste tussenpozen telkens een groep lopers van start gaat.
Zo hebben de snelle lopers de mogelijkheid om snel van start te gaan en een goede tijd neer te zetten. De lopers die iets rustiger-aan willen doen, krijgen daarvoor ook de ruimte.
 
Samen starten
Op het digitale inschrijfformulier vind je een veld waarin gevraagd wordt naar de geschatte tijd. Voor bedrijventeams raden wij aan om voor alle lopers binnen één team dezelfde tijd aan te geven. Zo kan je als team tegelijkertijd starten. En dat is wel zo gezellig natuurlijk!
 
De toewijzing van het startvak gebeurt op basis van de geschatte looptijd. Als de startvakken vol zijn (en dat gaat snel, in ieder geval op de 10K) dan kan er niet meer gewisseld worden. Dus overleg goed met de deelnemers welke wensen zij hebben met betrekking tot de start!

Bedrijvenstraat
 
Jouw bedrijf goed zichtbaar
Bedrijven krijgen een VIP-ontvangst in het Chassé Theater. Daar maken we dit jaar een bedrijvenstraat. Profileer jouw bedrijf door een tafel aan te vragen waar je het bedrijf extra zichtbaar maakt en waar je de eigen teams ontvangt. We raden dit zeker aan voor bedrijven met meer dan vijf teams.
 
Geïnteresseerd? Meld het bij bedrijvenloop@bredasesingelloop.nl

Aan het woord: Elwin van Rijen (Holmatro)
 
Jouw bedrijf goed zichtbaar
Een tijd geleden kwam een lunchgesprek met de CEO van mijn bedrijf Holmatro op het onderwerp hardlopen. We kregen het idee om met een bedrijventeam mee te doen aan de Bredase Singelloop. Dat is immers het grootste hardloopevenement in de regio. 
 
Veel collega's
De interesse van collega’s was overweldigend. Na mijn eerste e-mailtje stond de teller al op 20 deelnemers. We deden uiteindelijk mee met maar liefst 6 teams op de verschillende afstanden.
 
Op rolletjes
Op de eerste zondag van oktober was het dan zover. Hoewel ik zelf niet voor de hoofdprijs ging was het toch een spannende dag. Als organisator van onze bedrijvendeelname hoopte ik toch dat alles alles op rolletjes liep. 
Om 14.00 uur moest ik zelf aan de bak op mijn eerste officiële Halve Marathon. Hoewel ik de afstand al vaker gelopen had, voelde ik voor mezelf wel de druk dat ik hem uit moest lopen. En dat lukte!
 
Gastvrij
Dit jaar doen we weer mee. Wat ik erg leuk vond is dat mijn collega’s mij vorig jaar bedankten voor de goede organisatie. Maar ook bij de organisatie van de bedrijvenloop voel je je welkom. Vanaf het moment van de gastvrije ontvangst in het Chassé Theater tot aan het vertrek naar huis. Aan alles is gedacht en zelfs een masseur na afloop is geen probleem. Al met al een organisatie om trots op te mogen zijn. Tot ziens op 4 oktober!
 

Elke maand een verrassende activiteit, volg ons jubileumjaar!
 
We worden 30 jaar en we trakteren!
Houd je digitale brievenbus in de gaten, wordt vervolgd.
 
Blijf op de hoogte van nieuws, de jubileumactiviteiten én praktische informatie voor de Bedrijvenloop, deelnemers en supporters. Volg de Bredase Singelloop op TwitterFacebook en Pinterest.
 
Praat mee, deel en upload hardloopervaringen, trainingstips en foto's. 
 
Je bent natuurlijk ook welkom op onze website www.bredasesingelloop.nl/bedrijvenloop/bedrijvenloop