23 април 2020 г.           
Click here to view this email in your browser                               
 
 
Здравейте,
В този труден за всички ни период, когато поради разпространението в световен мащаб на Covid-19 не можем да работим както преди, бяхме принудени преди месеци да отложим изложението и конференцията seeSUSTAINtec 2020,
От друга страна, това е ценно време, за да обмислим как да сме по-гъвкави и да се запознаем с нови възможности, полезни за бъдещата ни работа.
Включихме компаниите, заявили участие в seeSUSTAINtec 2020 до 20-ти февруари, в ИНТЕРАКТИВНА БИЗНЕС ПЛАТФОРМА, като ще Ви ги представим в поредица от бюлетини.
Научете повече за техните решения, които могат да намерят реално приложение за по-отговорно управление на отпадъците и за повишаване на енергийната ефективност.                                                                        
Поздрави и бъдете здрави!
Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796
 
Джиосайкъл България ЕООД   Джиосайкъл България предлага безопасно, отговорно и икономически изгодно решение за управление на отпадъци. Нерециклируемите сортирани битови отпадъци от общините са основният вид отпадъци, които се оползотворяват в завода на Холсим България АД. Оползотворяват се също и отпадъци от промишлени предприятия: пластмаси, каучуци, хартия и картон, текстил, дървесина, както и излезли от употреба автомобилни гуми.
 
Прайм Технолоджийс ООД  
Прайм Технолоджийс ООД доставя оборудване и технологии за добив и преработка на инертни материали; рециклиране на строителни отпадъци; дробилни машини и шредери за обработка на битови отпадъци; RDF; пластмаса; хартия; дърво; слама, отпадна и зелена дълвесина, производството на висококачествен компост; за рециклиране на почви.
 
DTS - Цифрови преносни системи ООД   DTS - „Цифрови преносни системи" ООД e официален представител на Socomec (токови сензори и широк спектър от иновативни софтуерни пакети). Предлага мониторинг на мощността и управление на енергийната ефективност на сградите, измерване на енергопотреблението, идентифициране на източниците на прекомерно потребление и повишаване на информираността на обитателите за тяхното влияние. Представя ново поколение UPS системи и устройства. качествена комутационна апаратура, както и дизелови генератори, агрегати за ток.
 
ЕСМОС АД  
ESMOS има повече от 20 години опит в производството на системи за рециклиране. Произвежда широка гама от машини с отлично качество, издръжливост и дизайн: шредери, мелници, транспортьори, екструдери, силози, вани, центрофуги, тромели и дебийдери, инсталации за сепариране на твърди битови отпадъци.
 
 
Екотранс 2010 е фирма за извършване на дейности с отпадъци и производство на ударопоглъщащи каучукови плочи за детски и спортни площадки.
 
 
Екология & Инфраструктура е първото и единственото у нас българско списание за продукти и технологии за екология и инфраструктура. Излиза от началото на 2012 г. и акцентира върху новите технологии, решения и предизвикателства.
 
Recycling International  
Recycling International в продължение на 20 години се превърна във високо ценен източник на информация за утвърдени компании в индустрията, както и за нови пионери в областта на рециклирането. Списанието предоставя задълбочена, актуална и практическа информация.
 
Ако имате въпроси и се нуждаете от съдействие, сме на разположение.
Свържете се с Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796 
Харесайте нашите страници във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".

Организатор: www.viaexpo.com