Nieuwsbrief week 28
 
 
Zondag 5 juli beleefde de Sanne Sophia haar eerste
Zondag onder Zeil van het seizoen!
 
Sanne Sophia 5 juli 2020
(foto's door: Henk van Wijngaarden)
 
Om weer van wal te mogen steken is het voor Hollands Glorie noodzakelijk om aan boord maatregelen te nemen. Alle passagiers is vooraf gevraagd of er geen gezondheidsklachten zijn en op diverse plekken staan desinfectiemiddelen. Op het dek is een looprichting aangegeven middels pijlen. Schipper Herman besluit vanwege de stevige wind alleen met een gereefd grootzeil te varen. Het wordt een spectaculaire tocht met mooie acties. Tijdens Zondag onder Zeil wordt meestal aangemeerd bij forteiland Pampus, maar door de harde wind is dat deze dag niet mogelijk. In kleine groepjes worden de gasten uitgenodigd voor de lunch in de salon, waar Nicole met haar team klaarstaat om de lunch weer op de bekende uitstekende manier te verzorgen. Rond 3 uur ligt de Sanne Sophia weer in Muiden en kunnen alle passagiers terugkijken op een heerlijke dag met wind en zeilen. 
 
Wil je ook genieten wind en water? De Sanne Sophia vaart aanstaande zondag 12 juli weer uit vanuit Muiden! 
 
 

 
Rondje Amsterdam
Ontdek de bruggen in en rondom Amsterdam
 
 
Vaar mee met de Lelie en ontdek Amsterdam en omgeving vanaf het water. De tocht brengt je via de Amstel, het IJ en het IJsselmeer naar Amsterdam en terug. Het Rondje Amsterdam wordt ook wel de bruggentocht genoemd vanwege de vele bruggen die onderweg gepasseerd worden.
 
Wanneer: 25 juli 
Vertrektijd: 11:00 vanuit Weesp
Aankomsttijd: 16:30 in Weesp
 
 

 
Tallship Thalassa: zeilreizen in Nederland
 
Tallship Thalassa
 
Ga op zeilreis met een Tallship. Vaar mee met de Thalassa en ga op Zeilweekend naar Terschelling! Word toerist in eigen land en zie wat de Wadden te bieden hebben. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het zeilweekend naar Terschelling!
 
Zeilweekend naar Terschelling
Wanneer:  6 t/m 9 augustus 2020
Aan boord: 20:00 vanuit Harlingen
Van boord: 16:00 in Harlingen
 
 
 

Volg ons op:
 
 
Informatie en reserveringen

Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.

 
 
Tel. +31-(0)294 - 271 561