Maart 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hallo zeg….. Glasvezel! En nu?
 
 
Inmiddels bent u de afgelopen maanden uitgebreid geïnformeerd over Blue Fiber glasvezel en waarschijnlijk heeft u ook al begrepen dat Blue Fiber in de laatste fase van het uitrollen is gekomen. De eerste verbindingen worden binnenkort opgeleverd.
Regelmatig krijgen we nog steeds essentiële vragen als; Wat kunnen we precies met glasvezel? Wat zijn de voordelen? Wat levert het ons eigenlijk op? Ik heb al een verbinding, maar mijn contract loopt nog een aantal maanden?
 
Maar ook wie is bévédé en wat is jullie rol in dit traject?
Als partner van Blue Fiber is bévédé de partij die alle antwoorden en oplossingen heeft op deze vragen. Wij kunnen u precies vertellen waarom glasvezel voor u nou zo interessant is. Of misschien wel helemaal niet.
 
Kiest u er uiteindelijk voor om een Blue Fiber glasvezelverbinding te activeren nadat de verbinding is aangesloten door Van Gelder, dan is bévédé de partij die de verbinding komt activeren. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw netwerk juist wordt ingericht en dat diensten als telefonie, alarm etc. gaan werken.
 
Het begint allemaal met een goed gesprek, geheel vrijblijvend uiteraard. Als u zorgt voor de koffie, dan nemen wij wat lekkers mee.
Wilt u alvast meer informatie, bel ons gerust op nummer 038-428 46 50
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Jan ter Horst
bévédé
 
bevede bv | Simon Stevinweg 2a | 8013 NB Zwolle | 038 428 4650 | info@bevede.nl     www.bevede.nl