Ontdek de wereld vanaf het water
 
Nieuwsbrief week 37
 
Roddels
(wat anderen over ons zeggen) 
Piet: "Op 30 augustus jl. zijn wij met 4 personen ingescheept op de klipper Sanne Sophia voor "een Zondag onder Zeil". Al de derde keer, dat we met dit fraaie schip hebben gevaren. Het zal ook niet de laatste keer zijn, hopen we. Ondanks de mindere weers-omstandigheden, was het weer een belevenis om nooit te vergeten! Veel wind, bolle zeilen, uitstekende verzorging zowel onder- als bovendeks."
 
 
Tessa: "Fantastisch dagje uit op het water gehad. Mooie zeiltocht, heerlijke lunch en interessant om Pampus van zo dichtbij te zien. Ook wordt er duidelijk rekening gehouden met de coronamaatregelen. Ik kan het iedereen aanraden een keer mee te gaan met de Sanne Sophia!"
 
 
Scheepspraat
 
Betekenis: ik heb al heel wat meegemaakt.
 
 
Heerlijk nazomerweer op komst
 
Goed nieuws. Er komt heerlijk nazomer- weer aan. Volgens de voorspellingen kunnen we ons gaan voorbereiden op hoge temperaturen. Ideale omstandigheden om in september het water op te zoeken! Je kunt nog steeds profiteren van onze actie 2de persoon 50% ticketkorting
 
 
 
 
Tweemastklipper Broedertrouw
is op zoek naar jou
 
Tweemastklipper de Broedertrouw is op zoek naar jou. Zeil mee en geniet van al het het moois wat Nederland te bieden heeft. De Broedertrouw vaart uit voor twee herfstzeiltochten. Deze tochten vinden plaats op 12 t/m 18 oktober en op 19 t/m 23 oktober.
 
In verband met de coronamaatregelen wordt er met een kleinere groep gevaren zodat er voldoende afstand gehouden kan worden. 
 
 
 
Maak kennis met Salonbootje Catootje
 
 
Graag stellen wij onze nieuwsbrieflezers als allereerste voor aan ons nieuwste schip: Salonbootje Catootje. Het knusse schip zal gaan varen met kleine groepen en families en zal vooral te vinden zijn op het water in de Gooi- en Vechtstreek. Wij kijken met veel plezier uit naar de tochten met Catootje.
 
 
 
Agenda
Zondag onder Zeil
Rondje Amsterdam
Muider Hardzeildagen
 
Algemene informatie over:

 
 
 
 
 
 
Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je in via onze website.
 
Volg ons op:
 
 
Informatie en reserveringen
Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.