NIEUWSBRIEF OLDTIMERCLUB LEUSDEN
 
 
Beste Oldtimer Club Leusden leden,
 
Betreft: Bezoek  Nurburgring
 
 
Naast Hans Meeuwissen en Geo van Geffen werpt Bert Schiphorst zich nu ook op als organisator van een trip naar het buitenland! Kijk dat soort initiatieven heeft de club nodig. Bedankt Bert!
Hij heeft aangegeven dat hij een bezoek aan de AVD Oldtimergrandprix op het fameuze circuit van de Nurburgring van 12 t/m 14 augustus 2016 wil organiseren. Bert is daar met klassieke autoclubs al een aantal malen geweest en kent daar inmiddels redelijk de weg qua overnachting op de camping, ontbijt, gezellige eetgelegenheden  en Limonadestuben.  Het gaat in zo’n weekend om met elkaar plezier te beleven aan wat er aan bijzondere automobielen voorbij komt op de baan, maar ook wat wij als OCL leden buiten de baan als gezellig samen zijn maken. Kortom, precies wat wij willen binnen onze club; informeel gezellig samen zijn!
Indien je interesse hebt om eens de sfeer van de Nurburgring te proeven en te ruiken! laat ons dat dan weten voor 15 januari 2016  via info@oldtimerclubleusden.nl
Bij voldoende interesse zal Bert een informatie bijeenkomst verzorgen waarna u kunt besluiten om samen met Bert af te reizen naar Duitsland!  
 
Met "oldtimer" groeten,
 
Oldtimer Club Leusden
 
Anja Ikking
Bart Birkhoff
Hans Zuidema

M: 06-41942907

 
Nog een Koptitel Hier...