Nieuwsbrief Oldtimer Club Leusden
Beste ,
 

 

Met FEHAC korting naar Concours Het Loo 2 en 3 juli

 

De 12e editie van Concours d’Élégance Paleis het Loo in Apeldoorn wordt in het weekend van 2 en 3 juli gehouden. Het programma van Nederlands bekendste en meest prestigieuze klassiekerevenement ziet er weer fantastisch uit. Het is een bezoek méér dan waard. Voor FEHAC-leden geldt een reductie van €1,50 op de toegangsprijs van € 20,-. Deze korting krijgt u alleen bij bestelling van toegangskaart(en) via de website

www.concourselegance.com  Hiervoor hoeft u alleen maar bij het boeken deze ‘coupon code’ te gebruiken:  FEHAC16CDE

 

Internationaal Concours

Renault speelt dit jaar een hoofdrol op het Concours d’Élégance met een prachtig overzicht van zijn rijke sporthistorie, die teruggaat tot 1898. Onder meer is te bewonderen de bijzondere Nervasport die in 1934 diverse snelheidsrecords vestigde, samen met andere sportieve modellen en raceautos’s van dit Franse automerk.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan zestig jaar Dino. Het model werd 60 jaar geleden vernoemd naar Dino Ferrari, zoon van Enzo, die overleed aan een spierziekte. Tal van Fiat Dino en Ferrari Dino modellen staan op het concours. Natuurlijk kunt u ook genieten van het Inter-nationale Concours met in topconditie verkerende klassieke voertuigen. De organisatie heeft hiervoor diverse klassen ingesteld. Autojournalist, KNAC-bestuurslid en juryvoorzitter Wim Oude Weernink gaat met zijn team van (inter)nationale juryleden de aanwezige klassiekers op onder meer schoonheid en authenticiteit beoordelen. 

 

Klassiekerparking gratis

 

 

Als u voor het Concours Het Loo met u eigen klassieker naar Apeldoorn komt, parkeert u gratis op de klassiekerparking. Die bonte verzameling van mobiel rijdend erfgoed alleen al is de moeite waard het evenement te bezoeken. 

 

 

Bezoek ook eens onze website: fehac.nl

 
Met "oldtimer" groeten,

Oldtimer Club Leusden
Anja Ikking
Bart Birkhoff
Hans Zuidema

FEHAC lidnummer 2016350