Nieuwsbrief
 editie maart 2017
Fluitend het voorjaar in!
  
Bloesem aan de bomen, voorzichtig ontluikende bloemknoppen. Heerlijk weer om lekker actief  buiten te zijn. We gaan fluitend het voorjaar in!
 
De voorbereidingen voor de Singelloop 2017 zijn al weer gestart. We gaan
jullie daarvan maandelijks op de hoogte houden met leuke nieuwtjes, praktische informatie en andere leuke lopen in de regio.
 
Wat vind je in deze nieuwsbrief:
  • Inschrijven voor Singelloop 2017
  • We zijn benieuwd naar jouw verhalen!
  • 3e Wings For Life World Run in Breda
  • Kasparov nieuwe afstandsponsor
  • Vast rondje Singelloop: 'Fantastisch!'
  • RCC 2017: mogen we op jouw stem rekenen?
Veel plezier met de eerste Nieuwsbrief van 2017!
 
Heb je tips of suggesties? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

Inschrijven voor Singelloop 2017
 
Geweldige herinneringen aan de Singelloop van het afgelopen jaar?
Ben jij er zeker bij in 2017?
 
Vanaf maandag 1 mei aanstaande kun je via www.bredasesingelloop.nl 
jouw plekje voor de 32e editie van de AMGEN Singelloop Breda reserveren
en online jouw persoonlijke startbewijs bestellen.
 
Je hebt dus maar liefst 22 weken om te trainen voor jouw favoriete afstand: de 5 km, 10 km of halve marathon. Een korte afstand lopen, samen met school of je gezin? Dan is de Familieloop ook heel geschikt!
 
Vanzelfsprekend heten we jou en je collega's ook meer dan welkom als bedrijventeam bij de Campanile Bedrijvenloop. Maak ze er vast warm voor! 

Wij zijn benieuwd naar jouw verhalen!
 
Blijf op de hoogte van nieuws, onze extra activiteiten
én praktische informatie voor deelnemers en supporters. 
 
Volg de Bredase Singelloop op Twitter, Facebook
 
Praat mee, deel & upload hardloopervaringen, trainingstips en foto's.
Laat ons weten hoe jouw voorbereiding verloopt.
 
Je bent natuurlijk ook altijd welkom op onze website www.bredasesingelloop.nl

3e Wings for Life World Run 2017 Breda
 
'Ren mee voor degenen die dat niet kunnen.'
Op zondag 7 mei 2017 is Breda voor de derde keer het landelijk podium voor de Wings for Life World Run. 100% van het inschrijfgeld gaat rechtstreeks naar het onderzoek naar de genezing van dwarslaesies.

Blijf de bewegende finish vóór!
Dit bijzondere hardloopevenement is anders dan alle andere. Hardlopers en de deelnemers in een rolstoel, van beginners tot topsporters, starten wereldwijd in 34 plaatsen tegelijk.
 
Na het startschot racen ze naast elkaar met als doel de Catcher Car voor te blijven. Deze 'bewegende finishlijn' komt steeds dichterbij.
Je stopt met lopen als de Catcher Car je inhaalt.
 
Inschrijven kan nog! 
Online inschrijven kan tot en met woensdag 3 mei  via www.wingsforlifeworldrun.com.
 
 
Kijk voor méér info op de website van Wings for Life!

Kasparov nieuwe afstand sponsor Singelloop 2017!
 
Met ingang van de 32e editie van de Bredase Singelloop verwelkomen we met Kasparov een nieuwe sponsor voor de 5 km loop! 
 
Gevestigd in de fraaie watertoren aan de Wilhelminasingel in Breda kunnen Kasparov en de Bredase Singelloop letterlijk niet onopgemerkt aan elkaar voorbij. De thuishaven ligt immers op zichtafstand van het parcours.
 
Kasparov – een bemiddelingsbureau in financials –straalt naast haar professionaliteit ook de typisch Brabantse eigenschappen zoals ruimte voor de menselijke maat, een gemoedelijke levenshouding en persoonlijke aandacht uit. Net als de Singelloop! 
 
Lees het artikel op onze site of neem een kijkje bij Kasparov!

Vast rondje Singelloop: 'Fantastisch!'
 
Hardlopers en joggers dromen ervan. Een vast looprondje in de stad pal aan de binnensingel, ideale trainingsroute voor… juist ja, de Singelloop. En misschien gaat het er wel van komen. Het is in ieder geval de vurige wens van sportwethouder Paul de Beer (D66).
 
In BN De Stem van zaterdag 18 maart 2016 een artikel van Palko Peters over de mogelijkheid om een vaste trainingslooprondje in de Bredase binnenstad te realiseren. Hoe mooi zou dat zijn?
 
Voorzitter Willem Butz van de Singelloop is enthousiast. ,,We doen graag mee. Dit stuk is al onderdeel van het parcours. Het moedigt hardlopen aan en de Singelloop blijft door het jaar heen onder de aandacht, blijft zichtbaar.” Zo’n ‘uithangbord’ slaat Butz niet af. ,,Wat mij betreft komt dit zo snel mogelijk van de grond.”
 
Lees het gehele artikel op onze site of bij BN De Stem online

RCC 2017: mogen we op jouw stem rekenen?
 
Ook de Bredase Singelloop doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2017. Op deze manier ondersteunt Rabobank Breda stichtingen en verenigingen in haar werkgebied.
 
Dit jaar stelt de bank maar liefst € 75.000,- beschikbaar, wat zo'n 28.000 leden van de bank mogen verdelen.
Stem jij op ons?
 
Hoe werkt het?
Leden van Rabobank Breda mogen van 6 t/m 18 april 2017 stemmen op hun favoriete vereniging en/of stichting. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. En elke stem is geld waard! 
De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Hoe meer stemmen, des te groter de opbrengst voor de betreffende stichting of vereniging!
 
Laat je stem gelden!
Wij streven er naar de Singelloop ieder jaar nog mooier en beter te maken. Met jouw stem kun je ons helpen dit te realiseren. Ben jij lid van Rabobank Breda? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen tenminste één stem aan ons willen geven tijdens de stemperiode!
 
Hoe stemmen?
Ben je lid van Rabobank Breda? Dan ontvang je rond 6 april 2017 een stemkaart in de brievenbus. Op deze kaart staat een unieke code waarmee je via deze link op ons én je andere favoriete stichting of vereniging kunt stemmen. Alvast bedankt voor jouw stem!

Onze partners: