Oudercontact, 1e Jaar
 
Geachte ouders
 
Op vrijdag 10 januari 2020 is er oudercontact voor de ouders van de leerlingen van het eerste jaar. Om de inschrijvingen voor het oudercontact vlot te laten verlopen, werken we met een online reservatieprogramma. Op deze manier kunt u zelf bepalen wanneer en met wie u een afspraak maakt.
 
Met wie een afspraak maken?
U kan een afspraak maken met de klastitularis, met de vakleerkrachten of met de interne leerlingenbegeleider (voor socio-emotionele problemen). Indien u een gesprek wenst met het CLB-anker kunt u haar contacteren via mail: liesbeth.taminau@vclbleuven.be.
 
Wanneer een afspraak maken?
De inschrijvingstool zal opengesteld worden vanaf zaterdag 4 januari 2020 - 10 uur tot woensdag 8 januari 2020 – 23.59 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om online een afspraak te maken. 
 
Hoe een afspraak maken?
Het aanmelden gebeurt dit jaar via Smartschool met behulp van het co-account.
 
Gebruikersnaam vergeten?
 
De gebruikersnaam van een ouder (co-account) is steeds dezelfde als die van hun kind.
Deze bestaat uit 2 letters (1e letter achternaam, 1e letter voornaam) en 4 cijfers. De gebruikersnaam kan je niet aanpassen en blijft de hele schoolcarrière dezelfde.
 
Wachtwoord vergeten?
 
Wat je dan moet doen, staat mooi uitgelegd in de handleiding van Smartschool of via deze link
 
 
Problemen?
Als u problemen ondervindt bij het online-inschrijven, gelieve dan contact op te nemen met de verantwoordelijke op het secretariaat: Annelies Mommaerts (oudercontact@hdc.ksleuven.be of tijdens de schooluren: 016 22 27 92).
 
Verwittig haar ook als u zich ingeschreven heeft, maar door omstandigheden niet aanwezig kan zijn. Zolang de inschrijvingstool opengesteld is, kunt u afspraken toevoegen, wijzigen of verwijderen.
 
Dank voor uw medewerking
 
De directie
 
P.S.  Er is parkeergelegenheid op de lerarenparking aan het Damiaanplein en op de kleine speelplaats aan de Sint-Antoniusberg.
 
 
Dit is een no-reply adres. Gelieve niet te reageren op de afzender van dit bericht.
Voor wijzigingen in contactadres, contacteer secretariaatsmedewerker nick.caron@hdc.ksleuven.be